City Resort Hotel Leiden

Leiden, Zuid-Holland, Nederland

City Resort Hotel Leiden

Deluxe kamer

Superior kamer

Kleine tweepersoonskamer

Leiden

Leiden

Leiden vanuit hip wellnesshotel

Aandelen uit het jaar 1606, Koranfragmenten uit de zevende eeuw en talloze oude atlassen, brieven en prenten: de Bijzondere Collecties van de Universiteit Leiden nemen je mee op een indrukwekkende speur- én geurtocht door het verleden. Het is een van de vele bijzondere uitstapjes die je kunt maken in Leiden. Verblijf in het City Resort Hotel Leiden dat is uitgerust met een wellnesscentrum van 1.400 vierkante meter voorzien van een binnenzwembad, jacuzzi's, sauna's en kruidenbaden. Dankzij de ligging op de elfde verdieping heb je een panoramisch uitzicht over de stad.

Wandel vanuit het hotel zo de oude binnenstad in met de vele grachten en knusse straatjes. Bezoek het Rijksmuseum van Oudheden en het Museum Volkenkunde, waar je oog in oog staat met Indianentooien en ijsberenbontbroeken. Met het openbaar vervoer reis je binnen een half uur naar Noordwijk aan Zee, waar het elk jaargetijde goed vertoeven is.

Goed om te weten

De wellnessruimte kan alleen op bepaalde dagen met badkleding worden benut, zie ook de huisregels. Daarnaast is op elke eerste dinsdag van de maand damesdag tot 20.00 uur.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.