City Hotel Groningen

Groningen, Nederland

Groningen

City kamer

Groningen

City kamer

Groningen

Groningen Centraal Station

Groninger Museum

Modern hotel in Groningen

Midden in de binnenstad van Groningen kom je het moderne City Hotel Groningen tegen. In de ruime lobby met het uitnodigende haardvuur en de mooie kamers vind je het comfort en de vrijheid om je citytrip naar eigen wens in te vullen. Na een uitgebreid ontbijt wandel je zo het centrum in of je fietst langs het kanaal. De Martinitoren ligt op nog geen 500 meter van het hotel. Op de Grote Markt rust je even uit op een van de gezellige terrasjes in de zon om daarna een bezoek aan het Groninger Museum te brengen - om de rijke collectie of de prachtige architectuur van dit gebouw te bewonderen.

De provincie biedt nog veel meer dan alleen een bruisend stadscentrum. In een klein half uurtje rijden kom je in Pieterburen aan, bekend van de zeehondenopvang. Hier is het heerlijk uitwaaien aan het strand of wat dacht je van een middagje wadlopen? Wat je ook gaat doen, bij City Hotel is het altijd heerlijk thuiskomen. Sluit de dag af met een bezoek aan de sauna.

Highlights

  • Maak een fietstocht door Groningen langs de historische pakhuizen
  • Bezoek de Hortus Haren, de grootste en tevens oudste botanische tuin van Nederland
  • Ga een middagje uitwaaien en wadlopen in Pieterburen

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.