Citadines Michel Hamburg

Hamburg, Duitsland

Citadines Michel Hamburg

Classic studio

Classic studio

Citadines Michel Hamburg

Classic studio

Citadines Michel Hamburg

Studio bij de Elbe in Hamburg

Tijd om Hamburg te ontdekken! Als je hierbij kiest voor Citadines Michel, verblijf je in een stijlvolle en comfortabele studio, waar je je binnen een mum van tijd thuis voelt. Je vindt er onder andere een compleet uitgeruste keuken, ruime badkamer, een bureau en een heerlijk tweepersoonsbed. Het interieur is er eigentijds en chic met lichte tinten en veel hout. Leuke gadgets als een iPod-dockingstation geven het geheel een luxe flair.

In de lobby van het hotel ben je ’s ochtends welkom voor een ontbijtbuffet met verschillende fruitsappen, broodjes, vleeswaren, kaas, yoghurt en zoete snacks. Koffie en thee mag je hier de hele dag halen! Daarna kun je op pad. Ontdek de winkelstraten en musea of vergaap je aan de prachtige architectuur en de vele kanalen van de Speicherstadt en HafenCity. Ook de levendige uitgaanswijk St. Pauli mag je niet missen. Om de hoek van het hotel zie je de imposante St. Michaeliskerk. Een tocht naar boven garandeert een spectaculair uitzicht over de Hanzestad! Kies 's avonds een van de gezellige restaurantjes in de nabijgelegen wijk Portugiesenviertel en kijk hoe het een komen en gaan is in de drukke Hamburger haven.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.