Château de la Tour

Chantilly-Gouvieux, Frankrijk

Château de la Tour

Château de la Tour

Château de la Tour

Superior kamer met uitzicht op de bossen

Superior kamer met uitzicht op het bos

Classic kamer

Château de Chantilly

Parijs

Prachtig landgoed nabij Parijs

In het glooiende landschap van Picardië, tussen de meren en rivieren en nabij de Franse hoofdstad, ligt het idyllische plaatsje Chantilly. Hoewel Chantilly wordt gekenmerkt door rustige straatjes met veel groen, is er een ruim aanbod van activiteiten. Verschillende musea, bioscopen en attractieparken maken de regio een autonome bron van vertier. Een bezoek aan het kasteel van Chantilly is ook zeker aan te raden.

Op loopafstand van Chantilly, te midden van een park dat in totaal vijf hectare beslaat, ligt hotel Le Chateau de la Tour. Op dit landgoed zijn voorzieningen aangelegd die alle menselijke geneugten ten goede komen. Op het speciale fitnesstraject kun je je lichaam fit houden tussen de bomen, er zijn tennisvelden en faciliteiten voor voetbal, volleybal en badminton. Het hotel biedt gratis mountainbikes aan waarmee je op avontuurlijke wijze de omgeving kunt verkennen. Zelfs al mocht het weer tegenzitten hoef je je niet te vervelen: de bowlingbaan, pooltafel en tafeltennistafel bieden de gelegenheid om ook overdekt je zinnen te verzetten. Schuif na alle activiteiten aan in het sfeervolle restaurant Les Bois Gourmands, waar je hartelijk ontvangen zult worden.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.