Chateau de Beaulieu

Joué-lès-Tours, Loire, Frankrijk

Château kamer

Château kamer

Pavillion kamer

Pavillon kamer

Chateau in de beeldschone Loirevallei

De Loire streek is misschien wel een van de mooiste van Frankrijk. De glooiende zonnebloemvelden, de kastelen, heerlijke wijnen en lieve dorpjes, in de Loire-vallei vind je het allemaal. De natuur is ook absoluut prachtig met zijn uitgestrekte velden en beschutte wouden.

Wil jij ook genieten van alles wat de Loire te bieden heeft en meer? Dan is een verblijf in Chateau de Beaulieu precies wat jij zoekt. Dit schitterende kasteel is verbouwd tot luxueus hotel en biedt een vorstelijke ontsnapping aan de realiteit. De kamers zien eruit als in een sprookje en maken al jouw prins- of prinsessendromen waar. Ontspannen is hier al geen opgave, maar dankzij de grote spa wordt het je nog eens extra makkelijk gemaak

Highlights

  • Kajakken over de rivier de Loire
  • Dwalen door de vele kastelen
  • Pimpelen met een fles Anjou-rosé wijn

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.