Castello di Semivicoli

San Martino Sulla Marrucina, Abruzzo, Italië

Castello di Semivicoli

Standaardkamer

Chieti

Standaardkamer

Colledimezzo, Chieti

Cime della Majella

Atessa, Chieti

Kasteel van beroemde wijnmakers

Castello Di Semivicoli is een bijzondere plek. Dit 17e-eeuwse kasteel is in handen van de beroemde wijnmakersfamilie Masciarelli en biedt tien unieke kamers die modern of juist antiek ingericht zijn. De kamers zijn uitgerust met airconditioning, verwarming, een minibar en een badkamer met ligbad of douche.

Dit Italiaanse kasteel ligt in de heuvels van Abruzzo, op twintig minuten van het strand van de Adriatische kust en dertig kilometers van de skipistes van Passo Lanciano. Het kasteel heeft een heerlijk zwembad waar gasten kunnen ontspannen. Wijnliefhebbers kunnen deelnemen aan een wijnproeverij in de wijngaarden rondom het kasteel om alles te leren over de geschiedenis van wijn in deze Italiaanse regio.

Highlights

  • Proeven van de wijnen uit de omgeving tijdens een wijnproeverij
  • Het glooiende landschap van Abruzzo en de Adriatische kust ontdekken
  • ‘s Avonds genieten van een wijntje aan het zwembad

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.