Castello di Leonina Relais

Toscane, Italië

Classic kamer

Deluxe kamer

Tussen de Toscaanse heuvels

Ontsnap naar de Toscaanse heuvels van Italië met een ontspannend verblijf in een 13e-eeuws kasteel. Castello di Leonina Relais biedt een authentieke Italiaanse vakantie in het glooiende landschap van Asciano, gelegen op slechts 20 minuten van de gotische stad Siena en anderhalf uur van het artistieke Florence.

Om echt te ontspannen, breng wat tijd door in de spa van Castello di Leonina Relais, compleet met een Turks bad en een douche met aromatherapie. Ook hoef je niet ver te dwalen voor de authentieke Toscaanse keuken. Het restaurant is biedt namelijk een selectie van de beste wijnen uit de regio om hun uitstekende traditionele menu aan te vullen.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.