Cassa Hotel

Manhattan, New York, Verenigde Staten

Deluxe kamer met queensize-bed

Deluxe kamer met kingsize-bed

New York City in stijl verkennen vanuit een luxe 4*-hotel

Van Times Square tot Bryant Park en van Grand Central Terminal tot Rockefeller Center: tijdens je verblijf in het Cassa Hotel heb je alle iconen van het eiland Manhattan binnen handbereik. Dit stijlvolle hotel biedt onderdak aan ruime kamers en vormt jouw comfortabele rustpunt in levendig New York. Want in de stad die nooit slaapt is het verdraaid lekker wakker worden in een ruime kamer.

Het hotel heeft een moderne inrichting met klassieke elementen, een stijl die consequent is doorgevoerd in zowel de hotelkamers als het restaurant van het hotel. In het Butter Restaurant wordt gekookt op niveau en proef je het bewijs dat de Amerikaanse keuken veel meer omvat dan alleen steaks en burgers. Cassa Hotel wordt ingeklemd door 5th Avenue en 6th Avenue, dé winkelstraten van Manhattan. In de directe omgeving van het hotel kun je uitstekend winkelen, maar je vindt er ook hippe restaurants en theaters. Het hotel ligt bovendien op twee blokken van de dichtstbijzijnde metrohalte, vanwaar je snel doorreist naar plekken als Central Park, Williamsburg en uptown Manhattan.

Perfect voor
Boetiekhotel Winkelen Bezienswaardigheden Hotel Lange vlucht Huisdieren welkom

Highlights

  • Wandel of volg yogalessen in het beroemde Bryan Park
  • Bewonder Manhattan op grote hoogte vanaf The Top of The Rock
  • Winkel bij hippe boetiekjes van lokale ontwerpers op 5th en 6th Avenue

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.