Carlton Beach

Scheveningen, Den Haag, Nederland

Milieuvriendelijk Milieuvriendelijk

Milieubewust reizen

Scheveningen

Comfort kamer met zeezicht

Comfort kamer met zeezicht

Carlton Beach

Superior kamer met zeezicht

Superior kamer met zeezicht

Superior kamer met uitzicht op duinen

Restaurant van het hotel

Scheveningen

Zwembad van het hotel

Zwembad van het hotel

Fitnessruimte

Wellnessruimte van het hotel

Bar van het hotel

Scheveningen

Scheveningen

Scheveningen

Scheveningen

Superior kamer met uitzicht op duinen

Scheveningen

Carlton Beach

Restaurant van het hotel

Charmant hotel aan het strand van Scheveningen, om de hoek van cultuurstad Den Haag, incl. ontbijt, welkomstdrankje & wellness

Uitwaaien op het strand, uitgaan om de hoek van het hotel en cultuurstad Den Haag vlakbij: je vindt het allemaal bij hotel Carlton Beach Scheveningen The Hague. Vanuit de lobby loop je zo langs de boulevard het duin af naar het witte zandstrand van Scheveningen. Voor wie een strandwandeling niet uitdagend genoeg is, staan in het wellnesscentrum professioneel opgeleide trainers klaar om je sportief te begeleiden.

Voor vermaak hoef je niet ver te zoeken: het Circustheater van Scheveningen en de Pathé Bioscoop liggen om de hoek. Kunstliefhebbers lopen de boulevard af naar het fraaie museum Beelden aan Zee, met werk van Botero, Zadkine en Atelier van Lieshout. Het hotel verhuurt fietsen en e-bikes en heeft routekaarten beschikbaar. Een fietstocht van zes kilometer brengt je midden in het oude centrum van Den Haag. Voor de mooiste modewinkels, galeries en designwinkels is de Prinsestraat in het Hofkwartier een aanrader. Vlak om de hoek in de Torenstraat is de ambachtelijke ijssalon Florencia, een begrip voor Haagse fijnproevers sinds 1932. Ook in de omgeving van het hotel is genoeg te doen.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.