Caravan Serai

Marrakesh, Marokko

Superior suite

Superior suite

Luxe boetiekhotel met zwembad

Wil je je onderdompelen in bruisend Marrakesh en toch tot rust komen in een stijlvolle ambiance? Dan is Hotel Caravan Serai de ideale bestemming. Gelegen in natuurgebied La Palmeraie, op twintig minuten van de centrale stad, is het hotel niets minder dan een ommuurde oase, met overal bloemen en schaduwrijke terrassen vanwaar je prachtig uitzicht hebt op het weidse landschap met haar clusters palmbomen. De luxe kamers in Marokkaanse stijl liggen allemaal rond het zwembad, waar het in de loungestoelen goed toeven is. Het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat je je direct thuis zult voelen.

Het exotische Marrakesh, een kwartier rijden van het hotel, is een geliefd vakantieoord voor de internationale jetset. De medina, de historische stadskern, is door UNESCO tot Werelderfgoed verklaard. Het centrale plein, Djemaa el Fna, is met haar levendige ochtendmarkt, acrobaten en slangenbezweerders een populair vertrekpunt voor een tripje door de nabijgelegen bazaar, de soek. Dit doolhof van steegjes en kraampjes met snuisterijen, keramiek en handbewerkte stoffen vormt al decennia een inspiratiebron voor internationale couturiers. Ontwerper Yves Saint Laurent woonde ooit in de zogenaamde Majorelletuin, een paar kilometer ten oosten van het hotel. De door kunstenaar Jacques Majorelle ontworpen botanische tuin vol exotische bloemen en vogels is inmiddels een populair dagtripje.

Highlights

  • Dwalen in de voetsporen van couturier Yves Sant Laurent in de Majorelletuin
  • Op zoek naar prachtige stoffen en keramiek in de stoffige straatjes van de soek
  • Ontspannen in de luxe hamam van Hotel Caravan Serai

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.