Canne Bianche Lifestyle & Hotel

Torre Canne, Puglia, Italië

Classic kamer

Bijzonder lifestylehotel

De Italiaanse regio Puglia/Apulië belichaamt het traditionele beeld van Italië. Gemoedelijke warmte, kleine straatjes en de heerlijke stranden geven ook deze regio het dolce vita-gevoel. Het klimaat is er in de voor- en najaarsmaanden comfortabel zacht en de zomer is warm en ontspannen. Het hele jaar door volop genieten van bijzondere steden en prachtige stranden!

Het bijzondere Canne Bianche voegt nog een extra dimensie toe aan een bezoek aan Apulië. Dit hotel heet namelijk niet voor niets voluit Canne Bianche Lifestyle & Hotel. Want hier draait het niet alleen om het overnachten alleen – nee, hier worden alle zintuigen geprikkeld. Land en water komen samen in de tuin, grenzend aan zwembad en zee, terwijl geuren en smaken van het karakteristieke land de twee hotelrestaurants kenmerken. Lichaam en geest worden gestimuleerd in het wellness center, een paradijs vol sauna's, baden en sportmogelijkheden. Hier biedt het hoog-gekwalificeerde personeel zelfs ostheopatische behandelingen aan.

Het hotel lijkt opgetrokken uit het witte kalksteen dat zo karakteristiek is voor Apulië. Net als het wit van de nabijgelegen legendarische stad Ostuni en van de sprookjesachtige ‘trulli’ in  Alberobello. Of je nu wilt genieten van wellness, prachtige natuur, kust of eeuwenoude culturen –  het heerlijke Canne Bianche ligt werkelijk in een paradijselijke omgeving.

Highlights

  • De unieke architectuur van de mythische steden Ostuni en Alberobello bewonderen
  • In het wellness center ontspannen tussen kaarsen, waterstroompjes, kruidendampen en sauna's
  • Wandelen langs de prachtige Adriatische kuststrook, waaraan het hotel gelegen is

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.