Boston Park Plaza

Boston, Massachusetts, Verenigde Staten

Studio suite

Superior kamer met 2 tweerpersoonsbedden

Deluxe King kamer

Logeer in een historisch boetiekhotel in Boston

Ontdek Boston van haar beste kant! Het Boston Park Plaza Hotel biedt de unieke mogelijkheid om te verblijven in de aantrekkelijke wijk Back Bay. Deze urbane kern combineert gezelligheid met interessante bezienswaardigheden. Slenter langs Victoriaanse herenhuizen, geniet van het uitzicht vanaf een van de hoogste gebouwen van de stad, de 241 meter hoge John Hancock Tower, en ga winkelen in Newbury of Boylston Street. Loop 10 minuten richting het westen en kom aan bij het Boston Public Garden waar je een romantisch tochtje over de Back Bay maakt in een zwanenboot!

Laat je - voordat je teruggaat naar het door luxe en elegantie gekenmerkte Boston Park Plaza, om je culinair te laten verwennen - de skyline van Boston niet ontgaan. Het karakteristieke panorama over de wolkenkrabbers en de Charles River blijft zeker in je geheugen gegrift.

Goed om te weten
De resort fee is, zoals gebruikelijk in hotels in de Verenigde Staten, niet in de prijs inbegrepen en dient direct aan het hotel te worden voldaan. Zie ook ‘Meer informatie’.

Highlights

  • Versteld staan van de culturele rijkdom in een van de oudste steden van de VS
  • De lichtjes zien fonkelen als je ‘s nachts over de skyline van Boston tuurt
  • Te voet de Boston Public Garden en de Boston Common bezoeken

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.