Best Western Plus Tower Hotel Bologna

Bologna, Emilia Romagna, Italië

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Verrassende fijnproeversstad Bologna

Met zijn ruime, comfortabele kamers en uitzicht is Best Western Plus Tower een ideale uitvalsbasis om de vele verrassingen van Bologna op je te laten inwerken. En anders zorgen het heerlijke ontbijt, de handige ligging niet ver van luchthaven en binnenstad en het fraaie fitnesscentrum met panoramisch uitzicht daar wel voor.

Vele verrassingen? Inderdaad. Bologna is zelfs een juweeltje, met name voor fijnproevers. De Midden-Italiaanse studentenstad mag dan niet de beroemdheid genieten van Rome, Milaan of het relatief nabijgelegen Florence, het is wel de stad die de ongekroonde culinaire hoofdstad van Italië wordt genoemd. Wie de Italiaanse eetcultuur ook maar een beetje kent, weet meer dan genoeg.

Bologna is dan ook de perfecte stad om juist meerdere dagen te verblijven. Op die manier kun je je niet alleen onderdompelen in de heerlijke sfeer van de charmante binnenstad, maar ook optimaal genieten van alle regionale delicatessen die Emilia Romagna, de streek rondom Bologna, te bieden heeft – het hele jaar door, uiteraard.

Highlights

  • Geniet van de fantastische en levendige kleuren die de straten van Bologna bieden
  • Proef de beste pasta bolognese oorspronkelijk geserveerd met tagliatelle
  • Bezoek het Piazza Maggiore en de Sint-Petroniusbasiliek in de binnenstad

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.