Best Western Plus Paris Val De Bièvre

Jouy-en-Josas, Frankrijk

Standaardkamer

Standaardkamer

Uitvalsbasis bij Kasteel van Versailles

Als je in de stad van de liefde wilt verblijven, maar toch liever niet de drukte opzoekt, dan is het het rustig gelegen 4-sterrenhotel Best Western Plus Paris Val De Bièvre een perfecte keuze. Het warme welkom, comfortabele bed en goede restaurant, zorgen voor een verblijf dat in het teken staat van ontspanning en comfort.

Best Western Plus Paris Val De Bièvre is een goede uitvalsbasis om Parijs te verkennen - de stad die synoniem staat voor mode, romantiek en kunst. Je bereikt het centrum met een autorit van 30 minuten. Het Kasteel van Versailles, een van de allermooiste bezienswaardigheden van Parijs, ligt dichtbij het hotel, evenals de donkergroene heuvels van de Golf de Saint-Marc.

Highlights

  • In het museum Toile de Jouy speciale 18e-eeuwse printtechnieken leren
  • Genieten van een uitgebreid diner, met een heerlijk glas lokale wijn
  • Lekker tot rust komen in de sauna en de ontspanningsruimte van het hotel

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.