Best Western PLUS Grand Winston

Rijswijk, Zuid-Holland, Nederland

Comfort kamer

Comfort kamer

Comfort kamer

Standaardkamer

Standaardkamer

Den Haag

Scheveningen

Perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Den Haag en Delft

Historische stadscentra, geheime winkelstraten vol boetiekjes, kilometers zandstranden, musea en uitgaansgelegenheden. De Nederlandse Randstad heeft heel wat te bieden. Combineer dit met een stijlvol en luxe hotel en je vakantie kan niet meer stuk. Best Western Plus Grand Winston ligt aan de rand van Den Haag in Rijswijk, tussen het historische centrum en Delft. Zowel met de auto (15 minuten) als met het openbaar vervoer (20 minuten) sta je voor je het weet tussen de beroemde schilderijen van Vermeer in het Mauritshuis of in een gezellig Haags cafeetje.

Best Western Plus Grand Winston kenmerkt zich in de eerste plaats door het luxe design. Alles staat hier in het teken van licht en transparantie. Dit merk je aan de vele ramen en glazen accenten, de futuristisch blauw-groene ambiance bij restaurant The Grand Canteen en een wand met ontelbare lichtjes in allerlei kleuren. Hier schuif je aan voor een bijzondere culinaire ervaring. Om de dag heerlijk af te sluiten is er niks ontspannender dan een goed glas wijn in de intieme lounge van het hotel. De wijnkaart is namelijk al meerdere keren in de prijzen gevallen.

Highlights

  • Genieten van internationale gerechten in het bijzondere The Grand Canteen
  • Uitwaaien bij een wandeling door de mooie Nederlandse natuur: de uitgestrekte duinen
  • Levendig Den Haag ontdekken, met bezienswaardigheden zoals het Mauritshuis en Madurodam

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.