Geniet van een Berlijnse stedentrip

Berlijn, Duitsland: Goodman's Living

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Cosy Corner kamer in Goodman's Living

Cosy Corner kamer in Goodman's Living

Goodman's Living

Goodman's Living

Goodman's Living

Goodman's Living

Luxe hotel in de chique Berlijnse wijk Charlottenburg

Berlijn zit vol rijke geschiedenis, vele musea en luxe winkelstraten. Dompel je onder in alles wat deze wereldstad zo gelieft maakt. Vanuit Charlottenburg pak je de U-bahn naar het alternatieve Friedrichshain vol streetart of je gaat naar het multiculturele Kreuzberg. 

Tijdens je Berlijnse trip, verblijf je in het mooie hotel Goodman's Living in de wijk Charlottenburg. Deze buurt staat bekend om haar riante winkelcentra en gracieuze grand-cafés. De laatste jaren onderging de wijk een verjongingskuur, onder meer door de opening van het unieke, creatieve winkelcentrum Bikini Berlin.

Op slechts 100 meter bevindt zich metrostation Bismarckstraße, waarmee je rest van de stad kunt bereiken. In de buurt vind je verschillende restaurantjes en cafés en na een energieke dag kom je helemaal tot rust in de stijlvolle kamers van Goodman's Living. 

Perfect voor
City trip Vluchten Romantiek Bezienswaardigheden Winkelen

Highlights

  • Duik de geschiedenis in met een bezoek aan het DDR-museum
  • Ga voor koninklijke sferen naar Schloss Charlottenburg
  • Wandel langs de kleurrijke schilderingen op overblijfselen van de Berlijnse Muur

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.