Bella Vista Hotel Emma

San Vigilio Di Marebbe, Zuid-Tirol, Italië

Alpine Comfort kamer

Uitzicht over de Dolomieten vanuit 4*-hotel

Een vakantie in de Italiaanse Alpen doet velen onmiddellijk denken aan besneeuwde bergtoppen en dagenlang skiplezier. Bij een verblijf in het Bella Vista Hotel Emma, vlak boven het dorp San Vigilio, vind je de eerste skilift op slechts 350 meter afstand. Maar dit is lang niet alles. Je wordt hier niet alleen verwelkomd door de grandeur van de omringende, hoge Dolomieten - ook de exclusieve maaltijden, de luxe in Alpine-stijl en het zeer uitgebreide wellnesscentrum van het hotel laten een grote indruk achter.

Het Bella Vista doet er alles aan om je een topvakantie te bezorgen, ongeacht het seizoen, en heeft niet voor niets een TripAdvisor Certificaat van Uitmuntendheid ontvangen. Of je ervoor kiest om de dagen op de berg door te brengen, of juist liever luiert in het heerlijke wellnesscentrum - alles mag. Tussendoor verwen je jezelf naar hartenlust met huisgemaakte zoetigheden of een welverdiende rust in de ruime kamer met een schitterend uitzicht over de Dolomieten.

Highlights

  • Culinair genieten van een ontbijtbuffet met bio-hoek, huisgemaakte zoetigheden en heerlijke diners in het hotelrestaurant
  • Helemaal zen zijn dankzij de royale wellnessruimte van het hotel met binnenbad en vele sauna’s
  • Wandelen, bergbeklimmen, skiën of fietsen - genoeg avontuur in de Dolomieten

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.