Beleef Andalusië met je eigen huurauto

Monda (Málaga), Spanje: Castillo de Monda

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Castillo de Monda, Málaga

Málaga

Castillo de Monda, Málaga

Nerja

Málaga

All the Way kamer

All the Way kamer

All the Way kamer

Caminito del Rey, Málaga

Ronda

Monda

Castillo de Monda, Málaga

Castillo de Monda, Málaga

Vinuela

Kasteel Antequera

Comfy kamer

Comfy kamer

Comfy kamer

Málaga

Málaga

Málaga

Castillo de Monda, Málaga

Málaga

Nerja

Fly & Drive Andalusië vanuit Monda

Het schitterende Castillo de Monda ligt midden in de natuur, op een heuvel die uitkijkt over het prachtige Spaanse landschap, dat wordt gekenmerkt door gloeiende rotsen, gouden velden en glooiende heuvels. Het bevindt zich vlak buiten het plaatsje Monda, dat beschikt over een imposant stadhuis, enkele restaurants en barretjes en idyllische witte straatjes. Maak een uitstapje naar het mooie Málaga. De stad is rijk aan musea voor zowel moderne als klassieke kunst, gezellige pleintjes om op neer te strijken en interessante bouwstijlen met Noord-Afrikaanse invloeden. Vergeet als je hier eenmaal bent geen bezoek te brengen aan het Picasso-museum, dat niet voor niets wereldberoemd is.

Het 4*-boetiekhotel Castillo de Monda is gevestigd in een prachtig achttiende-eeuws kasteel dat een serene sfeer ademt en faciliteiten als een buitenzwembad en een sfeervol restaurant biedt. Dineren doe je bij het zeer geliefde restaurant Albacar, dat dankzij de grote, metershoge boogramen een schitterend uitzicht biedt over de omliggende natuur. Op het menu tref je internationale klassiekers met een mediterrane twist aan. Het wellnesscentrum van het hotel biedt talloze behandelingen en massages aan, zoals aromatherapie, oud-Indiase massages en facials. Dankzij de ligging op de bovenste verdieping is het uitzicht over de vallei spectaculair.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.