Roadtrip door Puglia: het verborgen stukje Italië

Italië: Brindisi, Lecce en Conversano

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan, en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Villa Sticchi, Santa Cesarea Terme

Santa Cesarea Terme, Lecce

Brindisi

Route van de reis (c) Map created by TravellersPoint

Route van de reis (c) Map created by TravellersPoint

Masseria Baroni Nuovi, Brindisi

Masseria Baroni Nuovi, Brindisi

Masseria Baroni Nuovi, Brindisi

Masseria Baroni Nuovi, Brindisi

Brindisi

Brindisi

Santa Marta Suites, Lecce

Santa Marta Suites, Lecce

Santa Marta Suites, Lecce

Lecce

Corte Altavilla, Conversano

Corte Altavilla, Conversano

Corte Altavilla, Conversano

Bari

Bari

Stranden en witte dorpen in Zuid-Italië

Dag 1: Amsterdam/Eindhoven/Brussel Charleroi – Bari of Brindisi – Brindisi (ca. 127 km of 18 km) /
Van Amsterdam of Brussel Charleroi vlieg je naar Bari, van Eindhoven naar Brindisi. Aangekomen op de luchthaven haal je je huurauto op en rijd je naar de charmante Italiaanse boerderij Masseria Baroni Nuovi waar je 2 nachten verblijft, inclusief ontbijt.

Dag 2: Brindisi
Met de eeuwenoude boerderij als uitvalsbasis kun je alle facetten van het Zuid-Italiaanse leven proeven, zowel op het platteland als op de boulevard van Brindisi. Hier bruist het tussen de bankjes, palmen, cafés en terrassen. Drink een stevige espresso of haal een fruitig Italiaans ijsje om vervolgens bij de antieke Romeinse zuil het einde van de legendarische Via Appia te aanschouwen. In de Kathedraal van Brindisi vergaap je je aan kleurrijke mozaïeken van wel 900 jaar oud, terwijl op de deuren van de kerk San Giovanni Al Sepolcro de fresco's gebeurtenissen uit het Oude Testament tonen.

Dag 3: Brindisi – Lecce (ca. 56 km)
Ook je volgende bestemming is een historisch hoogtepunt: de eeuwenoude stad Lecce. Je verblijft 3 nachten in Santa Marta Suites, inclusief ontbijt.

Dag 4 & 5: Lecce
Welkom in het hart van Lecce! Dit is een weelderige barokstad en tevens een van de belangrijkste steden van Puglia. De verbluffende majestueuze bouwwerken zijn hier haast niet te tellen. Maak een wandeling door het oude hart en aanschouw de kerk Santa Croce, het Romeinse amfitheater en de adembenemende St. Giovannikathedraal.

Dag 6: Lecce – Conversano (ca. 127 km)
Van Lecce rijd je door naar het oude hart van schilderachtig Conversano. Je verblijft 2 nachten in Corte Altavilla, inclusief ontbijt.

Dag 7: Conversano
In Conversano wandel je door de meest smalle steegjes en zie je lieflijke gebouwen uit een ver verleden. Ook kun je een ritje naar de unieke kustplaats Monopoli maken. Hier kun je prachtig wandelen tussen de haven, de witte gebouwen en talloze visrestaurants. In de grotere havenstad Bari verdwaal je tussen de ontelbare poorten, kronkelende straatjes en charmante balkons

Dag 8: Conversano – Bari of Brindisi (ca. 51 km of 88 km)- Amsterdam/Eindhoven/Brussel Charleroi /
Je rijdt terug naar de luchthaven van Bari of Brindisi, waar je de huurauto weer inlevert. Niet veel later zit je weer in het vliegtuig terug naar huis.

De bovenstaande reisbeschrijving is van toepassing op de aanbieding met 7 nachten. De hotels en het aantal nachten staan vast, maar je bepaalt zelf hoe je de tijd op de bestemmingen invult.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.