AR Imperial Park SPA Resort Calpe

Calpe, Alicante, Spanje

Bungalow

Bungalow

All-inclusive: Costa Blanca

Het AR Imperial Park SPA Resort Calpe ligt in de heuvels boven Calpe en biedt een prachtig uitzicht op zee over de Middellandse Zee en de resorts van de Costa Blanca. Met uitgebreide faciliteiten voor gezinnen, stelletjes en vrienden is dit een ontspannende bestemming voor alle leeftijden in een van de meest aantrekkelijke badplaatsen van Spanje. Het hotel heeft een groot recreatiegebied met niet minder dan zeven zwembaden, inclusief watervallen en waterglijbanen.

Binnen een paar minuten kun je ontspannen op de stranden van de Costa Blanca en spetteren in het warme, heldere water van de Middellandse Zee. Het voormalige vissersdorpje Calpe is nu een bruisend vakantieoord met goede toegang tot de omgeving, op slechts een uur van de luchthaven van Alicante.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.