American Hotel Amsterdam

Amsterdam, Nederland

American Hotel Amsterdam

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

American Hotel Amsterdam

Amsterdam

American Hotel Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Geliefd hotel aan het Leidseplein

“Je kunt er urenlang langs de grachten lopen en naar Van Gogh kijken. Je kunt er boeken kopen die je elders zelden vindt.” De Vlaamse cultheld Kris de Bruyne wist de sfeer van Amsterdam fantastisch in slechts enkele regels samen te vatten. En er is zoveel meer: in het concertgebouw is het vaak feest, maar ook de Melkweg en Paradiso bieden een geweldig gevarieerd programma. En dan de boetiekjes, de vele markten (van de Albert Cuyp tot het Waterlooplein), de Jordaan, het Anne Frankhuis, de NDSM-werf; de lijst van mogelijkheden en bezienswaardigheden is eindeloos.

Midden in deze roerige hoofdstad, aan het Leidseplein, op vijf minuten van het roemruchte Vondelpark en slechts 10 minuten lopen naar de culturele rijkdommen in het Stedelijk Museum en het Rijksmuseum, op een steenworp afstand van de leukste kroegjes en de meest chique winkelpromenade van Nederland, ligt het historische American Hotel. Een ware smeltkroes van kunstenaars, hoogwaardigheidsbekleders en Amsterdammers is kind aan huis in de zogenaamde ‘huiskamer van Amsterdam’.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.