Monte Turri Luxury Retreat

Arbatax, Sardinië, Italië

Classic kamer

Classic kamer met tuinzicht

Schilderachtig resort in dorpsstijl aan zee in het zonovergoten Sardinië, inclusief ontbijt, diner & meer

Monte Turri Luxury Retreat ligt aan de oostkust van Sardinië en is een gemakkelijke start voor een goede dosis Italiaanse zon. Dit resort ligt verspreid over 60 hectare groen privéparken biedt tal van panoramische uitzichten, gecombineerd met heerlijke eetgelegenheden en luxueuze spafaciliteiten.

Veertig van de 60 hectare van het resort zijn gewijd aan het natuurpark Bellavista, met olijf- en mirtebomen en inheemse dieren zoals wilde schapen, paarden en herten. Er zijn vier bars en vijf restaurants tegenover het resort, waar alles wordt geserveerd, van pizza's aan het zwembad tot verse zeevruchten. Als het gaat om dingen om te doen, ben je echt verwend met keuzemogelijkheden. Ga naar het excursiebureau om een ​​avontuur op het eiland te boeken, probeer een duik te doen of neem de shuttle naar het strand van Orrì.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.