Hotel Lungomare Cesenatico

Cesenatico, Emilia-Romagna, Italië

Hotel Lungomare

Hotel Lungomare

Standaardkamer

Cesenatico

Hotel Lungomare

Rimini

Hotel Lungomare

Hotel Lungomare

Cesenatico

Hotel Lungomare

Hotel Lungomare

Hotel Lungomare

Cesenatico

Hotel Lungomare

Een prachtig pand in het pittoreske havenstadje Cesenatico, incl. ontbijt, wellness & meer

Cesenatico is een geliefde badplaats aan de Italiaanse oostkust, gelegen tussen Ravenna en Rimini. Hoewel het stadje in de jaren zestig de klassieke economische groei heeft doorgemaakt, inclusief de bijbehorende modernisering, heeft het gelukkig ook nog altijd een eeuwenoud historisch stadscentrum. Helemaal bijzonder is het openluchtmuseum Museo della Marineria, waar kleurrijke schepen en vissersboten deinen op het water van de kanalen die ooit door Leonardo Da Vinci ontworpen zijn.

De regio staat verder bekend om haar prachtige fietsroutes over heuvels van wijngaarden en olijfboomplantages. Hotel Lungomare, aan de kust van Cesenatico, weet er alles van en richt zich dan ook op zowel families als wielrenners. Van fietsreparatieservices tot een enorm zwembad, een wellnesscentrum voor de totale ontspanning en een uitstekende keuken, of je nu met de kids op pad gaat of op je fiets springt, de bruisende sfeer en kwaliteit van het hotel brengen iedere gast in een uiterst relaxte staat.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.