Alle hoogtepunten van magisch IJsland

Kópavogur (Reykjavík), IJsland: Hotel Smari

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Vik

Golden Circle: geysir

Noorderlicht

Blue Lagoon

Reykjavik

Hotel Smari, Kópavogur

Hotel Smari, Kópavogur

Hotel Smari, Kópavogur

Thingvellir National Park

Geysir, Golden Circle

Walvis

Blue Lagoon

Thingvellir National Park

Hotel Smari, Kópavogur

Hotel Smari, Kópavogur

Langjökull gletsjer

Gullfoss waterval

Seljalandsfoss waterval

Hallgrímskirkja, Reykjavik

Seljalandsfoss waterval

Walvis

Reynisfjara strand

Bewonder de schoonheden van IJsland

IJsland is niet voor niks een populaire vakantiebestemming aan het worden: de prachtige maanlandschappen, watervallen en magische spellen van licht maken dit een avontuurlijk en bijzonder land. Met een beetje mazzel krijg je zelfs het Noorderlicht te zien, het natuurlijke fenomeen waarnaar je tijdens deze reis op zoek gaat.

Je zult de mogelijkheid krijgen om zowel de kleine maar bijzondere hoofdstad Reykjavík als het natuurschoon van dit eiland te ontdekken. Daarnaast zul je een excursie maken langs de Golden Circle met het wereldberoemde geiserpark Geysir en ga je samen met een gids op zoek naar het Noorderlicht. Ook een bezoek aan het 39°C warme geothermische bad Blue Lagoon mag tijdens een reis naar IJsland zeker niet ontbreken. Daarnaast kun je nog voor een aantal meer avontuurlijkere excursies kiezen: zo kun je de schilderachtige zuidkust bezoeken, walvissen spotten per boot of combineer je een bezoek aan het Þingvellir National Park met een bezoek aan Geysir, een spannende sneeuwscootertocht bij Langjökull en een stop bij de prachtige waterval van Gullfoss.

Tijdens de reis overnacht je in Hotel Smári, een comfortabel blauw-wit-geschilderd driesterrenhotel dat de ideale basis vormt voor het ondernemen van deze avontuurlijke uitstapjes. Tussen de excursies door is er van alles te doen in de omgeving van het hotel: zo kun je gaan paardrijden en golfen of een van de geothermische zwembaden in de buurt uitproberen.

Goed om te weten
Houd er rekening mee dat er niet gegarandeerd kan worden dat je het Noorderlicht tijdens deze reis zult zien aangezien dit een natuur-fenomeen is.

De excursie walvis spotten vertrekt vanuit de oude haven nabij het kantoor van Elding Adventure at Sea.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.