18 aanbiedingen

All inclusive

Ontbijt, lunch, diner én drankjes - alles is voor je geregeld! Vakantie is genieten... En nergens aan hoeven denken. Ideaal zo'n all inclusive van TravelBird!
Geselecteerde filters:
18 aanbiedingen
Filters Verwijder

Zodra het vliegtuig vertrekt kun je niet anders dan je verkneukelen bij het vooruitzicht van een of twee weken zon, zee, strand én lekker eten. Fijne vakantie! Griekenland, Spanje en met stip op nummer één: Turkije - het aantal landen waar je all inclusive op vakantie kunt is de laatste jaren flink toegenomen. En dat is niet onbegrijpelijk. Nederlanders maken meer buitenlandse vakanties, gaan vaker weg en zoeken steeds meer luxe tijdens hun verblijf, zo blijkt uit een onderzoek van NBTC-NIPO. En dan is een all-inclusivehotel of -resort ideaal: je wordt compleet in de watten gelegd en hoeft enkel te ontspannen en genieten van de mooie omgeving. Waar ga jij dit jaar naartoe?

Hello sunshine!

De geur van verse croissants en warme broodjes komt je tegemoet vanuit de ontbijtruimte. Dit wordt een mooie dag...

Niks brinta, weg met dat bruine bammetje pindakaas: op vakantie is het verwennerij wat de klok slaat. Kom maar door met die croissants en laat de eieren met spek je smaken! Zodra je de gordijnen opzij schuift en je comfortabele slippers aan je voeten prijken ben je er klaar voor: een heerlijke nieuwe vakantiedag. En hoe fijn is het dan dat je nergens bij na hoeft te denken. Je loopt simpelweg de trap af en de culinaire traktaties staan al voor je uitgestald.

Onder het genot van een goede kop koffie en een vers broodje droom je vast vooruit naar hoe dat spannende boek nu verder gaat. Straks installeer jij jezelf namelijk op een ligbed aan het zwembad of op het strand en staat je uren leesplezier te wachten.Dit is vakantie zoals het bedoeld is. En na die dag zonnebaden, zwemmen en lezen? Dan ga je lekker douchen en kleed je jezelf mooi aan voor het diner. In sommige resorts kun je kiezen uit wel vijf of zes verschillende restaurants, dus ga je de ene dag voor seafood, dan schuif je de andere dag aan voor een sappige hamburger. Hoezo saai, all inclusive dineren?

Plonzen tot de zon ondergaat

Van grootse exemplaren met glijbanen, bruggetjes en palmbomen tot kleine varianten met schitterend uitzicht: all inclusiveresorts en zwembaden horen bij elkaar als dag en nacht.

De kinderen kun je niet gelukkiger maken: een zwembad met glijbanen, watervallen en misschien wel een wildwaterbaan pal voor de deur. En geef toe, zelf vind je het misschien stiekem ook wel leuk... TravelBird biedt een scala aan all-inclusivereizen naar - meestal - bestemmingen rond de Middellandse Zee of de Canarische Eilanden. Dus je zou zeggen: zwemmen kun je lekker doen in het heldere zeewater op de plaats van bestemming. Maar, wat nu als je liever ronddobbert in het zwembad, de poolbar binnen handbereik hebt en je de kids graag goed in de gaten houdt? Dan blijf je gewoon lekker op het resort!

Zoek een mooie bestemming en verheug je vast op alle waterpret die jullie gaan beleven de komende vakantie! Dit worden herinneringen om met een glimlach aan terug te denken. Druk bij thuiskomst je favoriete vakantiefoto af op hout, glas of aluminium en de vakantiezon verdwijnt nooit uit jouw huis!

Van kinderclub tot salsales

Ontbijt, lunch en diner zijn tot in de puntjes verzorgd, een prachtig strand en heerlijk zwembad zijn aanwezig en het animatieprogramma maakt de vakantie helemaal compleet!

Je kunt het je misschien niet voorstellen, maar misschien komt er een moment dat je het strand of het zwembad wel even gezien hebt. Vervelend? Nee hoor, het animatieprogramma biedt uitkomst! Ga je met (kleine) kinderen op vakantie, dan weet je hoe vermoeiend het soms kan zijn ze de hele dag te entertainen. Voor veel vakantiegangers is de aanwezigheid van een animatieprogramma dan ook doorslaggevend voor het wel of niet boeken van een bepaalde bestemming, zo blijkt uit onderzoek van animatiewerk.nl.

Gelukkig zijn er in de meeste all-inclusiveresorts goed opgeleide jongens en meiden die jouw kinderen graag op sleeptouw nemen. Knutselen, theater, sportieve activiteiten: je kunt het zo gek niet bedenken of de kids kunnen er aan deelnemen. Zo kun je optimaal genieten van die spaarzame momenten waarop je enkel voor jezelf hoeft te zorgen, heerlijk.

Ook voor volwassenen bieden sommige resorts vermaak in de vorm van bijvoorbeeld traditionele dans- of muziekavonden. Schuif aan, pak er een lekker drankje bij en zing uit volle borst mee. Hé, het is vakantie, niemand kent je hier! Kijk jij all uit naar je all inclusive vakantie?

Kunnen we je helpen? Vind antwoorden op de meest gestelde vragen of neem contact met ons op.
Ga naar helpcenter