Afwisselende fly & drive op ongerept Sardinië

Italië, Sardinië: Posada, Tortoli, Guspini, Mores

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan, en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Cala Gonone

Hotel Sa Contonera, Tortoli

Route vanaf Amsterdam (c) map created by Travellerspoint

Route vanaf Brussel-Charleroi (c) map created by Travellerspoint

Su Vrau, Posada

Su Vrau, Posada

Su Vrau, Posada

Su Vrau, Posada

Posada

Tortoli

Hotel Sa Contonera, Tortoli

Hotel Sa Contonera, Tortoli

Hotel Sa Contonera, Tortoli

Tortoli

Torre di Bari

Sa Rocca, Guspini

Sa Rocca, Guspini

Sa Rocca, Guspini

Il Giardino degli Aranci, Mores

Il Giardino degli Aranci, Mores

Il Giardino degli Aranci, Mores

Sardinië: smaakvol & rijk

De kleuren van Sardinië zijn ongelofelijk. Het gaat van smaragdgroen water naar witte zandstranden, van rode rotspartijen naar groene bossen en van grijze bergtoppen naar roze cactusbloemen. Met de auto reis je door het ongerepte Sardinië en proef je niet alleen een rijke cultuur, maar ook een fenomenale keuken. Verse vis wordt binnengehaald door uitbundige vissersboten, wijn wordt gemaakt van de sappigste druiven en eindeloos grazende schapen leveren de pittigste kazen.

Je begint het avontuur tussen de kalkstenen rotsen van Posada. Een magisch uitzicht lijkt je nergens in de steek te laten en ook de stranden zijn hier om door een ringetje te halen! Spring vervolgens in het azuurblauwe zeewater bij Tortoli en bewonder de ruige rotspartijen die fel afsteken tegen het witte zand. Een rit door het binnenland langs imposante bergen, lieflijke bloemenweides en pastelkleurige dorpjes brengt je naar Guspini. In dit authentieke stadje spot je diverse oude romeinse tempels. Je sluit de reis af in Mores waar prehistorische graftombes, mysterieuze kerken en grandioze weilanden elkaar afwisselen.

Goed om te weten:
Vertrek je naar Sardinië vanuit Brussel Charleroi dan is een andere reisroute van toepassing. Meer informatie hierover vind je in de reisdetails.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.