Adina Apartment Hotel Frankfurt Westend

Frankfurt am Main, Duitsland

Studio

Studio

Studio

Royaal appartement met eigen keuken in 4*-hotel in Frankfurt

Welkom in Frankfurt, de kosmopolitische stad in hartje Duitsland, gezegend met een indrukwekkende skyline, musea van wereldklasse en een rijk uitgaansleven. Het Adina Apartment Hotel Frankfurt Westend ligt centraal in een rustige straat, en verrast je met ruime modern gestileerde appartementen, compleet met een eigen keuken en marmeren design-badkamers. Het moderne restaurant en de fitnessruimte zorgen voor comfort en gemak.

Een half uurtje lopen brengt je naar de indrukwekkende Oper Frankfurt. Je loopt ook in een half uur naar de Museumsufer, waar maar liefst twaalf musea je laten kennismaken met kunst uit de hele wereld, architectuur en de Joodse cultuur die nauw verbonden is met Frankfurt. Vlakbij vindt elke zaterdag een populaire vlooienmarkt plaats. Aan de overkant van rivier de Main ligt de wijk Sachsenhausen, vol levendige cafés waar je proeft van traditionele gemarineerde kaas- Handkäs mit Musik - en de beroemde Apfelwein. Zum Wohl!

Perfect voor
City trip Europa Huisdieren welkom Winkelen Bezienswaardigheden

Highlights

  • Struin de straten af en eindig op het middeleeuwse plein Römerberg, vlak bij het hotel
  • Shoppen en borrelen in de coole wijk Bornheim, volgens de New York Times "het Brooklyn van Frankfurt"
  • Ontspan en bereid eenvoudig je eigen maaltijd in de volledig uitgeruste keuken van je 4*-appartement

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.