Adembenemende reis met de Transsiberië-Express

Rusland, Mongolië & China

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Transsiberië-Express

Moskou, Rusland

Chinese muur, Beijing, China

Baikalmeer

Route van de reis (c) Created by Travellerspoint

Moskou, Rusland

Hotel Izmailovo, Moskou

Hotel Izmailovo, Moskou

Hotel Izmailovo, Moskou

Moskou, Rusland

Hotel Victory, Irkutsk, Rusland

Hotel Victory, Irkutsk, Rusland

Transsiberië-Express

Ulaanbaatar

Mongolië

Bayangol Hotel, Ulaanbaatar, Mongolië

Mongolië

Gorkhi Terlj National Park in Ulaanbaatar

Gorkhi Terlj National Park in Ulaanbaatar

Transsiberië-Express

Baikalmeer

Baikalmeer

Chinese muur, Beijing, China

Peking, China

Jianguo Hotel Qianmen, Peking

Jianguo Hotel Qianmen, Peking, China

Chinese muur, Beijing, China

Peking, China

Per spoor van het Rode Plein naar de Chinese Muur, incl. vluchten, transfers & treinreis

Word gratis lid om onze exclusieve prijzen te zien
Tot -26% korting ?
Meer informatie

De bijdrage aan het Calamiteitenfonds (€2,50 per boeking) is niet inbegrepen.

De aanbetaling van de reis gaat via Secret Escapes. De restbetaling direct aan de touroperator kan alleen per banktransfer voldaan worden, op basis van de voorwaarden van de touroperator.

Houd er rekening mee dat de touroperator het recht behoudt om in uitzonderlijke gevallen andere hotels te selecteren, van gelijkwaardige of hogere kwaliteit en op een vergelijkbare locatie.

De speciale Secret Escapes aanbieding

Onze korting voor deze aanbieding, inclusief alle inbegrepen extra's, is berekend aan de hand van de reguliere verkoopprijs op de website van de aanbieder of de prijs op een openbaar boekingsplatform. Gedurende de promotieperiode biedt Secret Escapes je de hoogst mogelijke korting verkrijgbaar in de markt.

De prijzen en beschikbaarheid hebben we voor je gecontroleerd op 20 december 2018.

Deze reis wordt via Secret Escapes aangeboden door de Nederlandse touroperator Tiara Tours in Breda. Deze touroperator is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Je hebt met deze touroperator een contract en kunt er ook terecht voor alle vragen en klachten. De contactdetails van de touroperator worden tijdens het boekingsproces en in onze boekingsbevestiging vermeld.

Voor het veranderen of annuleren van boekingen zijn de algemene voorwaarden van touroperator Tiara Tours van toepassing.

Reizen met de Transsiberië-Express

De meest legendarische treinreis ter wereld loopt tussen twee even magische hoofdsteden: Moskou en Peking. Maar waarom zou je onderweg niet genieten van de prachtige natuur bij het Baikalmeer en in Mongolië? Deze reis omvat het allemaal. Je reist op individuele basis dus je kunt zonder verplichtingen alle kanten op.

Na aankomst in Moskou slaap je op grote hoogte in Hotel Izmailova Gamma/Delta. Dit hotel ligt in een parkachtige omgeving op slechts 15 minuten van het centrum, met dank aan de uitstekende metro van de Russische hoofdstad. Na twee dagen Moskou verkend te hebben, begin je aan de indrukwekkende reis naar het oosten, totdat je een imposante 5.100 kilometer verder overnacht aan de oevers van het diepste meer ter wereld, het Baikalmeer. Ongeacht het seizoen is dit meer een aanblik van jewelste, hetzij door kruiend ijs in de winter of de diepblauwe kleur in de zomer.

Een extra nacht in Irkutsk stelt je in staat deze prettige Siberische stad te verkennen, voordat je wederom aan boord gaat van de trein met bestemming Mongolië, een land dat veel groener is dan je zou verwachten. Twee nachten in een Mongoolse ger (tent) in Nationaal Park Gorhi-Terelzj laten je kennismaken met het nomadenbestaan. Vervolgens overnacht je weer in een hotel in Ulaanbaatar, de hoofdstad van Mongolië. De laatste trein van deze reis brengt je tot in Peking, waar je drie dagen de tijd hebt om de stad te bekijken en af te reizen naar de beroemde Chinese Muur.

Goed om te weten


- De reis is te boeken met of zonder excursiepakket. Voor meer informatie hierover, zie 'Reisdetails'. Ook kun je kiezen tussen een aanbieding met een privécoupé of een gedeelde coupé.
- Voor zowel Rusland, Mongolië als China heb je een visum nodig en je paspoort dient nog minimaal een half jaar geldig te zijn na vertrek uit Peking. De touroperator geeft hierover graag meer informatie.

Perfect voor
City trip Platteland Vluchten Lange vlucht Landschap Bezienswaardigheden Trein

Kamers
In Moskou, Irkutsk, Ulaanbaatar en Peking verblijf je in prima gelegen comforthotels met drie of vier sterren. Voor Hotel Victory in Irkutsk wordt bij beperkte beschikbaarheid uitgeweken naar een vergelijkbaar alternatief. In het nationaal park van Gorhi-Terelzj in Mongolië verblijf je in een gedeelde 4-persoonstent of een privé 2-persoonstent, afhankelijk van welke aanbieding je boekt. Alle overige nachten overnacht je in de trein in een gedeelde 4-persoonscoupé of een privé 2-persoonscoupé.

Gastronomie
Onderweg met de trein in Rusland, Mongolië en Peking doe je er goed aan om zelf eten en drinken mee te nemen. Bedenk dat elke wagon een samowar heeft: een warmwaterketel waaruit je onbeperkt heet water kunt tappen, dit kan handig zijn om instant-noodles of vergelijkbare gerechten te maken. De treinen beschikken vaak ook over een restauratiewagen en stoppen langer op grotere stations zodat je tijd hebt om proviand in te slaan bij verkopers op de perrons. De hotels in Moskou, Irkutsk, Ulaanbaatar en Peking hebben allemaal een gedegen restaurant waar je ‘s avonds terecht kunt voor een gevarieerde maaltijd.

Locatie

Je reist met de trein langs de hoofdsteden maar ook de prachtige natuur van Rusland, Mongolië en China. Ga goed voorbereid op reis en houd rekening met een extreem landklimaat, van temperaturen ver onder het vriespunt in de winter tot hete zomermaanden.

Izmailovskoe Hwy., 71 Bldg. 4G-D, Moskou 105613, Rusland

Vluchtdetails

De heenreis tussen de gekozen luchthaven en Moskou, Rusland en de terugreis tussen Peking, China en de gekozen luchthaven zijn in de prijs inbegrepen. Ook inbegrepen is de treinreis met de Transsiberië-Express tussen Moskou en Peking.

Heenvlucht tussen Amsterdam en Moskou
Vertrek 08.25 uur of 11.45 uur, aankomst 12.35 uur of 16.00 uur

Terugvlucht tusssen Peking en Amsterdam
Vertrek 10.55 uur, aankomst 15.20 uur

Heenvlucht tussen Brussel en Moskou
Vertrek 11.50 uur, aankomst 16.10 uur

Terugvlucht tusssen Peking en Brussel
Vertrek 11.40 uur, aankomst 22.25 uur

De luchtvaartmaatschappij voor deze reis vanaf Amsterdam is KLM. Vanaf Brussel vlieg je met Aeroflot.

Belangrijk: De getoonde vluchttijden zijn voorlopige tijden en kunnen nog veranderen. Na bevestiging van de boeking geeft de touroperator de definitieve vliegverbinding met vluchttijden en -nummers door die gelden voor het actietarief. De luchtvaartmaatschappij en/of vluchtschema’s kunnen in overleg met de touroperator, eventueel tegen meerkosten, worden gewijzigd. De touroperator behoudt zich het recht voor om in uitzonderlijke gevallen en met voldoende tijd vooraf de luchtvaartmaatschappij te veranderen naar een luchtvaartmaatschappij van vergelijkbare of hogere standaard. Informeer bij de touroperator naar de voorwaarden.

Je kunt per persoon tot 10 kilo handbagage en 23 kilo ruimbagage meenemen. Zie ook de bepalingen van de luchtvaartmaatschappij.

Reisbeschrijving

Je kunt kiezen voor een aanbieding met of zonder excursiepakket. Bij deze reisbeschrijving zijn de optionele excursiepakketten apart beschreven.

Dag 1: De gekozen luchthaven - Moskou, Rusland
Je komt aan in Moskou en wordt per privétransfer naar het hotel gebracht voor de eerste overnachting.

Dag 2: Moskou, Rusland
Vandaag heb je de tijd om de mooie Russische hoofdstad te leren kennen. Een bezoek aan de stad begint traditioneel op het imposante Rode Plein. Van hieruit kun je ook gemakkelijk met de metro, met de boot of ook te voet de rest van de stad verkennen.

Aanbieding met excursiepakket: Met een Engelssprekende gids ga je een volle dag (7 uur) langs de hoogtepunten van Moskou en bezoek je het Rode Plein en kijk je uit op het Kremlin, de Basilius-kathedraal met de typische kleurrijke uienkoepels, het Historisch Museum en het schitterende warenhuis GUM. Ook bezoek je de mooiste metrostations van de stad en is een boottocht inbegrepen (als het weer het toelaat).

Dag 3 - 6: Moskou - Irkutsk, Rusland
Je begint aan de 5.100 kilometer richting het Baikalmeer, waarbij je concept van afstand en treinreizen helemaal zal veranderen. Je verblijft 4 nachten in de trein in een gedeelde of privécoupé. Je zult talloze berkenbomen zien, schattige dorpjes en veel nieuwe vrienden maken onder de medepassagiers.

Dag 7: Irkutsk, Rusland
Verken Irkutsk als grootste stad aan het Baikalmeer en bezoek de prachtige kathedralen en kerken van Oost-Siberië. Je verblijft in Hotel Victory.

Aanbieding met excursiepakket: Je bezoekt een dag lang (7 uur) het Baikalmeer, het diepste en grootste zoetwatermeer ter wereld en maakt een wandeling langs Listvjanka. Je maakt een boottocht en bezoekt openluchtmuseum Taltsi.

Dag 8: Irkutsk, Rusland
Op je tweede dag in Irkutsk heb je tijd om de verschillende musea, zoals het Irkutsk Regional Art Museum, en de waanzinnige pleinen te ontdekken. Je overnacht wederom in Hotel Victory.

Dag 9: Irkutsk - Mongolië
De treinreis gaat verder naar Mongolië.

Dag 10 & 11: Gorhi-Terelzj, Mongolië
Je verblijft in het groener dan groene Nationaal Park Gorhi-Terelzj voor twee nachten in een ger, een traditionele Mongoolse tent (gedeeld of privé).

Aanbieding met excursiepakket: Je brengt een bezoek aan het Genghis Khan-monument met een prachtig uitzicht over het Mongoolse landschap. Tevens bezoek je de grootste Mongoolse laars en het museum onder het monument met unieke archeologische vondsten uit het bronstijdperk.

Dag 12: Ulaanbaatar, Mongolië
Je brengt een kort bezoek aan de Mongoolse hoofdstad Ulaanbaatar, dat de laatste jaren stormachtig groeit.

Aanbieding met excursiepakket:
's Middags woon je een traditionele folkloreshow bij, vol Mongoolse keelzang, typisch Mongoolse dansen en acrobatiek en de traditionele kleurrijke kleding van de Mongoliërs.

Dag 13: Mongolië
Vandaag neem je de trein naar China.

Dag 14 - 16: Peking, China
Tijd om Peking te bekijken en beleven! In drie dagen kun je jezelf helemaal onderdompelen in de Chinese hoofdstad én heb je bovendien tijd om de Chinese muur te bezoeken. Je overnacht in het Jianguo Hotel Qianmen, dat zich bevindt in het iets oudere deel van Peking.

Aanbieding met excursiepakket: Een excursie naar de Chinese Muur bij Mutianyu. Hier kun je de muur per kabelbaan of te voet beklimmen. Geniet van het magische uitzicht en bezichtig de torens.

Dag 17: Peking - De gekozen luchthaven
Terugvlucht tussen Peking, China en de gekozen luchthaven.

We regelen vluchten van alle belangrijke en goedkope luchtvaartmaatschappijen, zodat we je een volledige keuze aan luchtvaartmaatschappijen, luchthavens en vluchttijden kunnen aanbieden.

Je kunt aan dit hotel een vlucht toevoegen. Selecteer op de kalender de data die je wil boeken en kies 'Hotel+Vlucht'

Op de volgende pagina kun je de luchthaven van vertrek, de tijd, luchtvaartmaatschappij en prijs kiezen.

Als je een hotel met vlucht koopt bij ons dan ben je financieel beschermd door ATOL.

Als je hulp nodig hebt met het boeken van een reis, neem dan contact op met (+31) 0107 147 085

Als je hulp nodig hebt met het toevoegen van een vlucht aan een hotel, neem dan contact op met (+31) 0107 147 085

Highlights

  • Laat je dag na dag meevoeren langs de Russische landschappen, via het mooiste vervoersmiddel ter wereld
  • Breng de nacht door in het schitterende nationaal park Gorhi-Terelzj in Mongolië
  • Waan je ruim twee weken tijd onderdeel van drie van de meest fascinerende culturen ter wereld

Meer weten?

Nu gratis lid worden

...om onze prijzen en beschikbaarheid te zien.

Waarom bij ons boeken?

  • Gegarandeerd de beste online-prijzen. We controleren altijd of we de beste onlineprijs aanbieden voor onze zorgvuldig geselecteerde hotels en vakanties. Je kunt erop vertrouwen dat ons team van experts het internet al afgestruind is om de beste prijzen te vinden.
    Lees meer over onze laagsteprijsgarantie op onze FAQ-pagina.
  • Kies je reisdata en wij doen de rest!
  • Aanbiedingen met speciale voordelen voor members, kamer-upgrades en nog veel meer.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.