Sorry, deze aanbieding is verlopen

  • Activiteit inclusief

Op naar Madame Tussauds!

  • Pretparken
  • Amsterdam
€ 23,50 -43%
Voor € 13,50
  • per arrangement nu
Misschien vind je dit ook leuk?
Dit was de aanbieding

Oog in oog staan met al je idolen? Kom dan naar Madame Tussauds en beleef een onvergetelijke dag tussen de sterren!

Stap in de mooie en interactieve wereld van Madame Tussauds en maak kennis met de invloedrijkste personen ter wereld! Waar anders heb je de mogelijkheid om spectaculaire ontmoetingen te hebben met historische personen, filmsterren, superhelden, topartiesten, sporters en kunstenaars? Ontmoet naast Anne Frank en Gandhi ook verschillende leden van ons Koninklijk Huis. En ben je geïnteresseerd in politiek? Dan kun je samen met Angela Merkel een krachtige persconferentie geven. Ook voor de muziekliefhebber is er ook genoeg te beleven: chillen in de hangmat bij Bob Marley, helemaal los gaan in de opnamestudio bij Adele of een vet optreden geven met Nederlands bekendste DJ’s, het kan allemaal. Ook aan de fashionista's is gedacht: poseer en word covermodel in een magazine of loop een spetterende show op de catwalk! Wie neem jij mee naar de bijzondere wereld van Madame Tussauds?

Deze aanbieding is inclusief:
  • Toegangsticket Madame Tussauds
Welkom in Madame Tussauds

Ben je klaar voor de leukste attractie van Amsterdam? Reis dan af naar hartje centrum en stap de wondere wereld van Madame Tussauds binnen! Je bezoek staat garant voor heel veel onverwachte ontmoetingen en verrassende momenten. Ineens sta je oog in oog met Taylor Swift, schop je een balletje met Lionel Messi en poseer je zomaar even voor een foto naast Koningin Máxima. Maak ook even een selfie met Adele én ontmoet al je favoriete Marvel-helden. Het wordt een onvergetelijke dag!

Hoe werkt het?

Voor € 13,50 p.p. (en voor € 9,50 per kind van 5 t/m 15 jaar) koop je bij ons een toegangsticket voor Madame Tussauds. Nadat je hebt betaald, ontvang je van ons een bevestigingsmail met een link waarmee je de voucher(s) kunt downloaden. Print de voucher(s) en neem deze mee wanneer je naar Madame Tussauds gaat. Let op: zonder geprint ticket heb je geen toegang tot Madame Tussauds. Je krijgt per persoon een voucher met een unieke barcode. Ga je met 5 personen, print dan 5 aparte vouchers.

Exclusief
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • Boekingskosten € 1,95
Aanvullende informatie
Voorwaarden

TravelBird fungeert als verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (ANVR-Reisvoorwaarden en de aanvullende reisvoorwaarden) zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 7 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden.

Aantal kaarten

Maximaal 10 vouchers per boeking

Geldigheid

De voucher is te gebruiken t/m 31 december 2017

Kinderkorting

Kinderen t/m 4 jaar hebben gratis toegang, voor hen hoef je geen ticket te kopen
Kinderen van 5 t/m 15 jaar betalen € 9,50 per ticket. Zij krijgen een eigen voucher

Vouchers

Print de voucher(s) en neem deze mee wanneer je naar Madame Tussauds gaat

Let op!

De e-mail die je krijgt is niet je voucher, je dient je voucher(s) te downloaden via de link in de bevestigingsmail

Openingstijden

Madame Tussauds is dagelijks geopend van 10:00 tot 22:00 (receptie sluit om 21:00 uur). Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Madame Tussauds

Locatie

Madame Tussauds is gevestigd aan de Dam in hartje Amsterdam, op 750 meter afstand van het Centraal Station. Vanuit Utrecht bedraagt de afstand 46 km.

Kunnen we je helpen? Vind antwoorden op de meest gestelde vragen of neem contact met ons op.
Ga naar helpcenter