Sorry, deze aanbieding is verlopen

 • Activiteit inclusief

The Amsterdam Dungeon, durf je het aan?

 • Pretparken
 • Amsterdam
€ 22,00 -46%
Voor € 12,00
 • per arrangement nu
Misschien vind je dit ook leuk?
Dit was de aanbieding

Ben je klaar voor de spannendste en meest interactieve attractie van Amsterdam? Maak een tour door de angstaanjagende kerkers van The Amsterdam Dungeon!

Je ziet niets, de geur van (rottend) vlees dringt je neus binnen en op de achtergrond hoor je voetstappen van de koelbloedige beul die misschien wel jouw kant op komt... In The Amsterdam Dungeon ga je even (ja gelukkig is het maar even!) terug in de tijd. Terug naar een tijd waar het martelen van mensen de normaalste zaak van de wereld was en waar onschuldige 'heksen' zonder pardon op de brandstapel werden gezet. Angstaanjagend, maar tevens ontzettend grappig. Daar zorgen de fantastische acteurs en special effects wel voor! Bereid je voor op vijfhonderd jaar gruwelijke geschiedenis, terwijl je kakelende heksen, krankzinnige rechters en duivelse beulen ontmoet. Ja, Amsterdam heeft ook een duistere kant... Tijd om deze te ontdekken!

Deze aanbieding is inclusief:
 • Toegangskaart The Amsterdam Dungeon
Het is de fun die je bekruipt...

Binnen de donkere muren van The Amsterdam Dungeon ga je terug in de tijd, terug naar een gruwelijke tijd. Je stapt in de voetsporen van duizenden jonge matrozen die hun ziel verkochten aan de VOC, je ontdekt het weerzinwekkende lichaam van de beruchte crimineel Zwarte Jan in het anatomische theater van dokter Deyman en als je geen geluk hebt... sta je zelf terecht voor de meest krankzinnige misdaden! Of je nu een dief bent of een heks, je wordt hoe dan ook op een gepaste manier gestraft. Maar wees niet getreurd. Het lachen staat je nader dan het huilen. Als je ten prooi valt aan dit soort bangmakerij. is het aan jou de grappige kant ervan in te zien... Dus verman je, recht die schouders, lach je een ongeluk en geef je over aan het duistere en bandeloze verleden van Amsterdam! De vraag is alleen of je er levend uitkomt...

The Amsterdam Dungeon

Hoe je The Amsterdam Dungeon het beste kunt omschrijven Als leerzaam leedvermaak! Met behulp van een geweldige cast met professionele acteurs, specials effects, prachtige decors en een unieke ‘walkthrough’ show ga je terug naar die 'slechte ouwe tijd' waar de pest, brand, moord en verraad de boventoon voerden.

Waarom je moet gaan? Wij zetten wat redenen voor je op een rijtje!

 • The Amsterdam Dungeon is leerzaam en biedt leedvermaak tegelijkertijd.
 • De gruwelijke show 'Heksenverbranding' waarin een heks levend wordt verbrand. Heeft zij jou onder dwang aangewezen tijdens haar martelingen? Je vindt het hier uit!
 • Tijdens deze tour zul je zowel over de grond rollen van het lachen, maar ook van de schrik moeten bekomen.
 • Geen tour is hetzelfde, jij bent namelijk de belangrijkste factor en maakt deel uit van de ervaring.
Hoe werkt het?

Voor slechts € 12,- per persoon (en voor € 8,- per kind van 5 t/m 15 jaar) koop je bij ons een toegangskaart voor The Amsterdam Dungeon. Nadat je betaald hebt, ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarin een link waarmee je je voucher(s) kunt downloaden. Print de voucher(s) en neem deze mee wanneer je naar The Amsterdam Dungeon gaat; je hebt de voucher nodig om toegang te krijgen. Je krijgt per persoon een voucher met unieke barcode, ga je met 5 personen, print dan 5 aparte vouchers.

Let op: ga je op vrijdag of zaterdag na 16:00 uur, dan ervaar je de nieuwe barshow van Amsterdam Dungeon. Deze is inclusief consumptie. Hiervoor betaal je € 3,- p.p. extra bij de kassa. Ga je voor 16:00 uur, dan is deze show niet inclusief en hoef je ook niet bij te betalen.

Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Boekingskosten € 1,95
Aanvullende informatie
Voorwaarden

TravelBird fungeert als verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (ANVR-Reisvoorwaarden en de aanvullende reisvoorwaarden) zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 7 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden.

Aantal kaarten

Maximaal 10 vouchers per boeking

Geldigheid

De voucher is te gebruiken t/m 31 december 2017

Kinderkorting

Kinderen van 5 t/m 15 jaar betalen € 8,- per ticket, zij krijgen een eigen voucher

Vouchers

Print de voucher(s) per persoon uit en neem deze mee naar The Amsterdam Dungeon

Let op!

De e-mail die je krijgt is niet je voucher, je dient je voucher(s) te downloaden via de link in de bevestigingsmail

Openingstijden

The Amsterdam Dungeon is 7 dagen per week geopend. Op zondag t/m donderdag van 11:00 tot 18:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 21:00 uur.

Let op: ga je op vrijdag of zaterdag na 16:00 uur, dan ervaar je de nieuwe barshow van Amsterdam Dungeon. Deze is inclusief consumptie. Hiervoor betaal je € 3,- p.p. extra bij de kassa. Ga je voor 16:00 uur, dan is deze show niet inclusief en hoef je ook niet bij te betalen.

Locatie

The Amsterdam Dungeon is gevestigd aan het Rokin in hartje Amsterdam, ongeveer op 10 minuten loopafstand (ca. 2,1 km) van het Centraal Station. Er zijn ook parkeerplaatsen beschikbaar in de nabije omgeving.

Kunnen we je helpen? Vind antwoorden op de meest gestelde vragen of neem contact met ons op.
Ga naar helpcenter