Sorry, deze aanbieding is verlopen

  • Activiteit inclusief

Ticket Attractie- & Vakantiepark Slagharen

  • Pretparken
  • Slagharen
€ 27,50 -39%
Voor € 17,00
  • nu
Misschien vind je dit ook leuk?
Dit was de aanbieding

Beleef een dag vol familieplezier, avontuur en gezelligheid in Attractie- & Vakantiepark Slagharen - t/m 7 januari 2018

Kom naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen, waar achtbanen, zweefmolens, glijbanen en talloze shows je een geweldige dag bezorgen! Reis van het Wilde Westen naar Mexico, vier carnaval in het oude, ritmische New Orleans en ga op zoek naar goud in Yellowstone. Stap in de gloednieuwe Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur vliegt: een spectaculaire rit! Met meer dan 30 fantastische attracties gaat je hart hier sowieso sneller kloppen. Profiteer van de korting en bestel toegangskaartjes voor het hele gezin. Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen!

Deze aanbieding is inclusief:
  • Toegangskaart Attractie- & Vakantiepark Slagharen
  • O.b.v. beschikbaarheid t/m 17 december 2017: ticket voor Aqua Mexicana (t.w.v. € 8,-)
Genoeg te doen!

Ontdek het Wilde Westen in Attractie- & Vakantiepark Slagharen als een echte cowboy of cowgirl! Met meer dan 30 spannende attracties en shows zijn er avonturen te beleven voor jong en oud. Stap in 2017 in de nieuwe spectaculaire triple launch achtbaan Gold Rush. Ga dat beleven. Kun jij jezelf onder controle houden in de snelle en spectaculaire nieuwe achtbaan? Doe je het liever iets rustiger aan? Bekijk het attractiepark dan eens van boven tijdens een ritje in de monorail en maak een boottocht langs cowboys en indianen in de Wild West Adventure. Op dagen met zonnig weer kun je heerlijk verkoeling zoeken in de boomstammen van de Ripsaw Falls en een waterstrijd aangaan in de Expedition Nautilus. Swing lekker mee tijdens de parade en breng een bezoek aan de show Dream Horses.

Winter Slagharen

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is ook in de wintermaanden geopend! Tijdens Winter Slagharen kun je genieten van meer dan 30 spannende attracties en shows. Na een ritje in de Oldtimers of de 40 meter hoge Free Fall kun je even opwarmen bij het kampvuur onder het genot van een beker warme chocolademelk of glühwein.

Ook bij minder weer kun je genoeg overdekte avonturen beleven. Breng een bezoek aan de 4D-film Sleigh Ride of maak een rondje door het park met de Monorail. Vergeet niet een kijkje te nemen bij het verrassende straatentertainment en de wervelende ijsshow Slagharen On Ice. De dag sluit je spectaculair af met Miracle of Lights: een lichtjesparade en een avondspektakel inclusief fonteinen, lasers en vuurwerk.

Winter Slagharen is geopend in alle weekenden van november en december en vervolgens dagelijks in de periode van 23 december 2017 tot en met 7 januari 2018 van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Hoe werkt het?

Voor slechts € 17,- per persoon koop je bij ons een toegangskaart voor Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Nadat je betaald hebt, ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarin een link waarmee je je voucher(s) kunt downloaden. Print de voucher(s) en neem deze mee wanneer je naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen gaat; je hebt de voucher nodig om toegang te krijgen tot het park. Je kunt het e-ticket ook vanaf je smartphone laten scannen. Let op: Je krijgt per persoon een voucher met unieke barcode, ga je met 5 personen, print dan 5 aparte vouchers.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 2,95
Aanvullende informatie
Partnervoorwaarden

TravelBird fungeert als reisagent voor Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Je komt tot een directe overeenkomst met Attractie- & Vakantiepark Slagharen. De TravelBird Algemene Voorwaarden (ANVR-Boekingsvoorwaarden) en de (reis)voorwaarden van onze partner zijn van toepassing op deze aanbieding. Deze aanbieding is niet-restitueerbaar.

Aantal kaartjes

Maximaal 6 vouchers per boeking

Geldig

De voucher is te gebruiken t/m 7 januari 2018

Kinderkorting

Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen, geen voucher nodig

Parkeren

Parkeren à € 7,50 per auto, ter plaatse betalen

Toeslag waterpark

Toegang tot Aqua Mexicana is o.b.v. beschikbaarheid inbegrepen t/m 17 december 2017. Buiten deze periode is entree exclusief (vanaf € 8,- per persoon, ter plaatse betalen)

Tickets zijn ter plaatse af te halen bij de kassa en Aqua Mexicana shop. Vergeet je zwemkleding niet!

Tickets zijn ter plaatse af te halen bij de kassa en Aqua Mexicana shop. Vergeet je zwemkleding niet!

Sinterklaas

In het weekend van 25 en 26 november vindt een speciaal Sinterklaasweekend met allerlei leuke activiteiten plaats

Vouchers

Print de voucher(s) per persoon uit en neem deze mee naar het park of zorg ervoor dat deze op je smartphone staat

Let op!

De e-mail die je krijgt is niet je voucher, je dient je voucher(s) te downloaden via de link in de bevestigingsmail

Locatie

Slagharen ligt in Overijssel, iets ten oosten van Zwolle en vlak bij de grens met Duitsland. De afstand van Utrecht naar het attractiepark bedraagt zo'n 125 kilometer.

Kunnen we je helpen? Vind antwoorden op de meest gestelde vragen of neem contact met ons op.
Ga naar helpcenter