• Activiteit inclusief

Ticket Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Pretpark Slagharen

€ 27,50 -39%
nu € 17,00

Al 20 keer geboekt

Beleef een dag vol familieplezier, avontuur en gezelligheid in Attractie- & Vakantiepark Slagharen - t/m 7 januari 2018

Kom naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen, waar achtbanen, zweefmolens, glijbanen en talloze shows je een geweldige dag bezorgen! Reis van het Wilde Westen naar Mexico, vier carnaval in het oude, ritmische New Orleans en ga op zoek naar goud in Yellowstone. Stap in de gloednieuwe Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur vliegt: een spectaculaire rit! Met meer dan 30 fantastische attracties gaat je hart hier sowieso sneller kloppen. Profiteer van de korting en bestel toegangskaartjes voor het hele gezin. Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen!

Deze aanbieding is inclusief:
  • Toegangskaart Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Genoeg te doen!

Ontdek het Wilde Westen in Attractie- & Vakantiepark Slagharen als een echte cowboy of cowgirl! Met meer dan 30 spannende attracties en shows zijn er avonturen te beleven voor jong en oud. Stap in 2017 in de nieuwe spectaculaire triple launch achtbaan Gold Rush. Ga dat beleven. Kun jij jezelf onder controle houden in de snelle en spectaculaire nieuwe achtbaan? Doe je het liever iets rustiger aan? Bekijk het attractiepark dan eens van boven tijdens een ritje in de monorail en maak een boottocht langs cowboys en indianen in de Wild West Adventure. Op dagen met zonnig weer kun je heerlijk verkoeling zoeken in de boomstammen van de Ripsaw Falls en een waterstrijd aangaan in de Expedition Nautilus. Swing lekker mee tijdens de parade en breng een bezoek aan de show Dream Horses.

Hoe werkt het?

Voor slechts € 17,- per persoon koop je bij ons een toegangskaart voor Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Nadat je betaald hebt, ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarin een link waarmee je je voucher(s) kunt downloaden. Print de voucher(s) en neem deze mee wanneer je naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen gaat; je hebt de voucher nodig om toegang te krijgen tot het park. Je kunt het e-ticket ook vanaf je smartphone laten scannen. Let op: Je krijgt per persoon een voucher met unieke barcode, ga je met 5 personen, print dan 5 aparte vouchers.

Exclusief
  • Boekingskosten € 2,95
  • Toegang Aqua Mexicana (toeslag vanaf € 8,- p.p.)
Aanvullende informatie
Voorwaarden

TravelBird treedt op als verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (ANVR-Reisvoorwaarden en de aanvullende reisvoorwaarden) zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 7 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden.

Aantal kaartjes

Maximaal 6 vouchers per boeking

Geldig

De voucher is te gebruiken t/m 7 januari 2018

Kinderkorting

Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen, geen voucher nodig

Parkeren

Parkeren à € 7,50 per auto, ter plaatse betalen

Toeslag waterpark

Voor het Waterpark geldt een toeslag vanaf € 8,- p.p.
Tickets zijn ter plaatse af te halen bij de kassa en Aqua Mexicana shop. Vergeet je zwemkleding niet!

Vouchers

Print de voucher(s) per persoon uit en neem deze mee naar het park of zorg ervoor dat deze op je smartphone staat

Let op!

De e-mail die je krijgt is niet je voucher, je dient je voucher(s) te downloaden via de link in de bevestigingsmail

Locatie

Slagharen ligt in Overijssel, iets ten oosten van Zwolle en vlak bij de grens met Duitsland. De afstand van Utrecht naar het attractiepark bedraagt zo'n 125 kilometer.

Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Themepark & Resort Slagharen
Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen

Koop nu!