Sorry, deze aanbieding is verlopen

  • Activiteit inclusief

Fletcher Hotel naar keuze voor 2 personen

  • Ervaring
  • Nieuwegein
€ 89,00 -57%
Vanaf € 39,00
  • vanaf
Misschien vind je dit ook leuk?
Dit was de aanbieding

Een weekendje Ameland of toch liever een paar dagen Valkenburg? Met deze voucher van Fletcher Hotels verblijf je met 2 personen 1 nacht in een hotel naar keuze!

Smullen van een echte Limburgse vlaai, een portie Zeeuwse mosselen of een lekkere plak Fries suikerbrood: welke provinciale lekkernij kies jij? Met deze voucher kun je zelf bepalen naar welk Fletcher Hotel in Nederland je gaat! Dus of je nu zin hebt in een paar dagen luieren op het strand, fietsen door de duinen of het bezoeken van een stad - het is allemaal mogelijk! Je hebt de keuze uit 78 Fletcher Hotels om met z'n tweeën een nacht te verblijven. Wie neem jij mee?

Deze aanbieding is inclusief:
  • 1 overnachting in een Fletcher Hotel naar keuze (m.u.v. Fletcher Hotel Amsterdam) voor 2 personen
78 locaties in Nederland

Van Zeeland tot Friesland en van Noord-Holland tot Limburg, de hotels van Fletcher Hotels liggen verspreid door het hele land. Dat betekent dat er altijd wel een locatie tussen zit waar jij graag een nachtje doorbrengt. Verras je geliefde, neem een familielid mee of geef de voucher cadeau!

Fletcher Hotels

Historische panden, unieke locaties, nabij natuurgebieden, in het hart van de stad... Met keuze uit 78 hotels - gelegen in het hele land - vind je ongetwijfeld de perfecte plek voor een paar dagen weg. Elk hotel beschikt onder andere over een restaurant (m.u.v. Hotel Gilde) en bar. Per hotel verschilt het of je gratis wifi kunt gebruiken en gratis kunt parkeren.

De voucher die je koopt is geldig voor alle Fletcher Hotels (m.u.v. Fletcher Hotel Amsterdam). Indien je in een viersterrenhotel wilt verblijven, wordt tijdens het verzilveren van de code een toeslag van € 5,- p.p.p.n. gerekend. Bij aankomst op vrijdag en zaterdag geldt bovendien een toeslag van € 10,- p.p.p.n.

Hoe werkt het?

Je koopt bij ons een voucher voor € 39,- per 2 personen. Nadat je betaald hebt, ontvang je van ons per e-mail een link waarmee je je voucher met unieke code kunt downloaden. Via de link op de voucher kom je op de speciale pagina van Fletcher Hotels terecht. Hier vul je de code in en kies je een hotel en datum. Je hebt de keuze uit 78 hotels in heel Nederland en aankomst is mogelijk t/m 31 december 2017. Let op: Je kunt tot maximaal 4 weken vooruit reserveren. De voucher die je van ons toegestuurd hebt gekregen dien je geprint bij je te hebben wanneer je arriveert in het hotel.

Er is tegenover elke verkochte voucher een aantrekkelijk aanbod kamers beschikbaar. Per hotel is een deel van het aantal kamers ter beschikking gesteld voor deze actie. De voucher is geldig voor boekingen op alle dagen van de week volgens het principe 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt, op = op en vol = vol'. Er zijn voldoende kamers beschikbaar, maar het is mogelijk dat een specifieke datum of een bepaald hotel volgeboekt is.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 4,95
  • Tax & Handling fee, bedrag verschilt per locatie, maximaal € 3,10 p.p.p.n.
  • Ontbijt en andere maaltijden
Aanvullende informatie
Partnervoorwaarden

TravelBird fungeert als reisagent voor D Fletcher Hotels. Je komt tot een directe overeenkomst met D Fletcher Hotels. De TravelBird Algemene Voorwaarden (ANVR-Boekingsvoorwaarden) en de (reis)voorwaarden van onze partner zijn van toepassing op deze aanbieding. Deze aanbieding is niet-restitueerbaar.

Geldigheid

De voucher is geldig t/m 31 december 2017

Aantal vouchers

Maximaal 2 vouchers per boeking

Toegankelijkheid

Het verschilt per hotel of het rolstoeltoegankelijk is of niet. Neem hiervoor voorafgaand aan de reservering telefonisch contact op met het hotel van jouw keuze

Huisdieren

Het verschilt per hotel of deze zijn toegestaan, neem voorafgaand aan de reservering telefonisch contact op met het hotel van jouw keuze

Parkeren

Het verschilt per hotel of je wel of niet gratis kunt parkeren bij het hotel van jouw keuze

Tax & Handling fee

De hoogte van de Tax & Handling fee verschilt per hotel, maximaal € 3,10 p.p.p.n.

Fletcher Hotel

De voucher is geldig in alle Fletcher Hotels in Nederland, behalve bij Fletcher Hotel Amsterdam. Raadpleeg de website van Fletcher voor een overzicht van alle hotels

Ontbijt & diner

Je bent niet verplicht om ontbijt en diner af te nemen in het hotel, het is wel mogelijk om dit bij te boeken wanneer je de code verzilvert

Toeslagen

Bij aankomst op vrijdag en zaterdag wordt een toeslag van € 10,- p.p.p.n. gerekend
Bij verblijf in een 4*-hotel wordt een toeslag van € 5,- p.p.p.n. gerekend

Locatie

Je kiest een van de 78 Fletcher Hotels in Nederland. Volg de instructies op de voucher voor het reserveren van het hotel van jouw keuze.

Kunnen we je helpen? Vind antwoorden op de meest gestelde vragen of neem contact met ons op.
Ga naar helpcenter