Sorry, deze aanbieding is verlopen

  • Activiteit inclusief

Proeverij Anniversario 2017 bij Restaurant MARIO

  • Restaurant
  • Wijdewormer
€ 89,00 -50%
Voor € 44,50
  • per persoon nu
  • gebaseerd op 2 personen
Misschien vind je dit ook leuk?
Dit was de aanbieding

Geniet van 8 gerechten met bijpassende Italiaanse wijnen in het beroemde en sfeervolle Italiaanse restaurant MARIO!

Ben je een groot liefhebber van de Italiaanse keuken? Dan moét je een keer bij Restaurant MARIO in Neck geweest zijn. Bij dit sfeervolle restaurant in de Noord-Hollandse polder genieten mensen al 50 jaar lang in een ongedwongen sfeer van authentieke en hoogstaande Italiaanse cuisine. Ter ere van dit jubileum kun je nu genieten van het Menu Anniversario, een proeverij van 8 gerechten mét bijpassend drankarrangement. Een heerlijke avond uit voor fijnproevers!

Deze aanbieding is inclusief:
  • Proeverij Anniversario 2017 (8 gerechten met drankarrangement) bij Restaurant MARIO
  • Glaasje prosecco bij ontvangst
Puur Italiaans genieten bij MARIO

Al 50 jaar kunnen gasten van Restaurant MARIO kennis maken met de kookfilosofie van Chef-kok Mario Uva. MARIO is meerdere malen uitgeroepen tot Beste Italiaanse Restaurant van Nederland en staat bekend om zijn eenvoudige Italiaanse kookfilosofie en -vaardigheid, die van vader op zoon doorgegeven is. Het doel is om op simpele wijze met een gering aantal ingrediënten een hoogstaand product voor te zetten. Met deze filosofie kookt Chef-kok Fabrizio Pinna, met de input van Alessandro Uva, verrassingsmenu’s met echte Italiaanse ingrediënten.

Ter ere van het jubileum is het feestelijke Menu Anniversario samengesteld met traditionele Mario-klassiekers van de afgelopen vijftig jaar. Tijdens je diner proef je 8 bijzondere gerechten mét bijpassende drankjes, in de ongedwongen ambiance waar Restaurant MARIO al jaren zo bekend om staat. En geen feestje zonder muziek: Bruno voorziet de avond van muziek en speelt aanstekelijke Italiaanse klassiekers op zijn gitaar.

Hoe werkt het?

Je koopt een voucher zonder datum, die je van ons per e-mail toegestuurd krijgt. Om een tafel te reserveren stuur je een e-mail met je voorkeur naar het restaurant (travelbird@mariouva.nl). Je kunt reserveren voor een dinsdagavond om 19:00 uur, woensdagavond om 19:00 uur of zondagmiddag om 12:30 uur tussen 4 april 2017 en 13 december 2017, m.u.v. feestdagen. Reserveren gaat op basis van beschikbaarheid en dient te gebeuren vóór 15 oktober 2017. Neem je voucher geprint mee naar het restaurant, want dit is je bewijs van betaling!

Exclusief
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • Boekingskosten € 4,95
Aanvullende informatie
Voorwaarden

TravelBird fungeert als verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (ANVR-Reisvoorwaarden en de aanvullende reisvoorwaarden) zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 7 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden.

Aantal personen

Het arrangement is te boeken voor min. 2 en max. 6 personen

Voucher

Je krijgt 1 voucher per boeking. Print deze en neem hem mee naar Restaurant MARIO

Geldigheid voucher

De voucher is geldig van 4 april 2017 tot en met 13 december 2017, m.u.v. feestdagen. Je kunt reserveren voor een dinsdagavond, woensdagavond of zondagmiddag

Reserveren

Reservering gaat op basis van beschikbaarheid en dient vóór 15 oktober 2017 te gebeuren

Parkeren

Parkeren kan gratis op de dijk bij Restaurant MARIO

Wijzigen en annuleren

De aanbieding kan niet geannuleerd worden, wel kan de datum tot 24 uur van tevoren gewijzigd worden via het restaurant

Dieetwensen

Ben je vegetariër of heb je andere dieetwensen, vermeld dit dan in je reserveringsmail naar Restaurant MARIO

Drankarrangement

Bij de proeverij zijn de volgende dranken inclusief: witte wijn, rode wijn, prosecco, limoncello en koffie

Locatie

Restaurant MARIO ligt in het plaatsje Neck in Wormerland. Vanaf Amsterdam is het ongeveer 26 kilometer rijden. Je bereikt het restaurant ook met bus 121, maar let 's avonds goed op de laatste vertrektijden van de bus.

Kunnen we je helpen? Vind antwoorden op de meest gestelde vragen of neem contact met ons op.
Ga naar helpcenter