Sorry, deze aanbieding is verlopen

  • Activiteit inclusief

6-gangendiner bij Kaatje bij de Sluis

  • Restaurant
  • Blokzijl
€ 92,50 -52%
Vanaf € 44,50
  • per persoon vanaf
  • gebaseerd op 2 personen
Misschien vind je dit ook leuk?
Dit was de aanbieding

Gastronomisch zesgangendiner van de chef bij het met een Michelinster bekroonde Restaurant Kaatje bij de Sluis in Blokzijl, dat is pas culinair genieten!

In het pittoreske Blokzijl dineer je in stijl. In het historische pand, waarin Kaatje bij de Sluis gevestigd is, lik je je vingers af bij de meest heerlijke gerechten. Laat je verrassen door maar liefst zes gangen in dit Michelinrestaurant. Dit wordt een groot feest voor de smaakpapillen. Kom met je geliefde, een goede vriend of met het hele gezin, je kunt namelijk boeken voor 12 personen!

Deze aanbieding is inclusief:
  • 6-gangendiner van de chef bij Kaatje bij de Sluis
Kaatje geniet van jouw genieten!

Aan beide zijden van de ophaalbrug en de sluis, in het historische stadje Blokzijl, vind je Restaurant & Residence Kaatje bij de Sluis. Kaatje bij de Sluis is al bijna 45 jaar een culinaire ervaring waar gastronomie, gezelligheid en sfeer zich tot een bijzonder resultaat mengen. Laat je verleiden door de bijzondere gerechten en mooie wijnen, die zorgvuldig voor je zijn ontwikkeld en ontdekt.

Vanaf het moment van binnenkomst bij Kaatje begint het culinaire festijn, kleine amuses en heerlijke gerechten met mooie combinaties van kleuren, geuren en smaken zullen deze avond de revue passeren. Natuurlijk verzorgt Kaatje ook wijnarrangementen. Vraag op de avond van het diner naar de mogelijkheden!

Het menu

Je gaat genieten van een 6-gangendiner. Er wordt gewerkt met pure kwaliteitsproducten, die zoveel mogelijk uit de streek afkomstig zijn. De samenstelling van het 6-gangenmenu wisselt per week, maar zal in ieder geval bestaan uit vier voor/tussengerechten, een hoofdgerecht en een nagerecht. Met dieetwensen en eventuele allergieën wordt uiteraard zoveel mogelijk rekening gehouden. Geef deze alsjeblieft tijdens je reservering aan Kaatje door, er kan een meerprijs voor in rekening gebracht worden.

Hoe werkt het?

Je koopt bij ons voor € 44,50 p.p. een waardebon zonder datum, die je van ons opgestuurd krijgt per mail. Het diner kan genuttigd worden t/m 23 december 2017. Je dient uiterlijk 1 december 2017 een reservering te maken via www.kaatje.nl/voucher en de waardebon door te sturen naar info@kaatje.nl. Je kunt dan ook eventuele dieetwensen doorgeven. Reserveren is op basis van beschikbaarheid. Telefonisch reserveren is niet mogelijk. Neem je waardebon ook mee naar het restaurant, dit is je bewijs van betaling!

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • Boekingskosten € 4,95
  • Drankjes
  • Weekendtoeslag (vrijdag en zaterdag) € 12,50 p.p.
Aanvullende informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden (ANVR-Reisvoorwaarden en de aanvullende reisvoorwaarden) zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 7 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Aantal personen

Het arrangement is te boeken voor minimaal 2 en maximaal 12 personen

Reserveren

Het diner is te reserveren t/m 1 december 2017 via www.kaatje.nl/voucher
Reservering gaat op basis van beschikbaarheid

Dineren

Het diner is te nuttigen t/m 23 december 2017 (m.u.v. 21 t/m 25 februari) op dinsdag t/m zaterdag

Dieetwensen/allergieën

Met eventuele dieetwensen of allergieën wordt rekening gehouden, graag bij de reservering aangeven. Kaatje kan een gerecht in het menu vervangen of aanpassen, echter tegen een meerprijs van € 15,00.

Weekendtoeslag

Op vrijdag en zaterdag geldt een toeslag van € 12,50 p.p. (ter plaatse betalen)

Restaurant

Kaatje bij de Sluis is gesloten op zondag en maandag en van 21 t/m 25 februari 2017

Overnachten

Wil je na het diner blijven overnachten? Een overnachting is met 25% korting te reserveren via info@kaatje.nl

Parkeren

Gratis

Locatie

In het historische stadje Blokzijl, vind je restaurant Kaatje bij de Sluis. Blokzijl ligt in de Kop van Overijssel, ter hoogte van Giethoorn.

Kunnen we je helpen? Vind antwoorden op de meest gestelde vragen of neem contact met ons op.
Ga naar helpcenter