1K Paris

Parijs, Frankrijk

1K Paris

Terras van het hotel

1K Paris

Hotelrestaurant

Bar van het hotel

Bar van het hotel

Bar van het hotel

Bar van het hotel

1K Paris

1K Paris

Hotelrestaurant

Hotelrestaurant

Bar van het hotel

M Superior kamer

L Deluxe kamer

L Deluxe kamer

L Deluxe kamer

Junior Suite XL

Plage des Vosges

Quartier du Marais

Marais

Hip en minimalistisch designhotel, incl. ontbijt & boottocht over de Seine

De sfeervolle Parijse wijk Le Marais is alles behalve een geheim. Maar dat betekent natuurlijk niet dat het niet heerlijk is om er ook anno 2018 doorheen te wandelen. Met alle onafhankelijke winkels is dit met afstand de buurt om een unieke souvenir te scoren, hetzij voor je boekenkast of vensterbank.

Met het 1K Paris hebben we een origineel designhotel voor je gevonden. Het ligt precies aan de rand van Le Marais - ideaal dus om meerdere hoeken van Parijs te bezoeken. Het 1K heeft een bijzonder thema: Peru. Aan de wanden van de verder zeer minimalistische kamers tref je typisch Peruviaanse decoraties en op zondagochtend boek je een tafel voor de culinair hoogstaande brunch met Latijns-Amerikaanse gerechten.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.