• Activiteit inclusief

Restaurant MARIO: zesgangenmenu 'Estivo'

  • Restaurant
  • Wijdewormer
Nieuw
€ 65,00
Voor € 32,50
  • nu
Al 54 keer geboekt
Sale
  • Tijdelijk in prijs verlaagd
  • Beperkte beschikbaarheid
  • Dezelfde kwaliteit als altijd

Schuif aan bij Restaurant MARIO voor het zomerse zesgangenmenu 'Estivo'. Geldig t/m 31 maart 2019 en te verzilveren als lunch of diner!

'Estivo', oftewel 'zomer' ... Dát is wat je op je bord treft bij Restaurant MARIO in Wijdewormer. Bij het Italiaanse toprestaurant word je met dit zesgangenmenu volledig in de watten gelegd. Van oktober t/m maart kun je er namelijk smikkelen van een lunch of diner, bestaande uit onder andere een antipasto en risotto. De rest van het menu mag je zelf gaan ontdekken! Kom herinneringen maken bij dit restaurant, dat tweemaal werd verkozen tot 'beste Italiaanse restaurant van Nederland' (in 2015 én 2016). Op naar MARIO!

Deze aanbieding is inclusief:
  • Zesgangenmenu bij Restaurant MARIO
De filosofie van Restaurant MARIO

Al 50 jaar kunnen gasten van Restaurant MARIO kennis maken met de kookfilosofie van Chef-kok Mario Uva. MARIO is meerdere malen uitgeroepen tot Beste Italiaanse Restaurant van Nederland en staat bekend om zijn eenvoudige Italiaanse kookfilosofie en -vaardigheid, die van vader op zoon doorgegeven is. Het doel is om op simpele wijze met een gering aantal ingrediënten een hoogstaand product voor te zetten. Met deze filosofie kookt Chef-kok Fabrizio Pinna, met de input van Alessandro Uva, verrassingsmenu’s met echte Italiaanse ingrediënten. Buon appetito!

Menu 'Estivo'

Bij aankomst krijg je een welkomstaperitief. Het zesgangenmenu 'Estivo' dat daarna volgt bestaat uit de volgende gangen:

- Apericena (gemengd gerecht van 5 items)
- Antipasto di carne (koud vleesgerecht)
- Pasta fresca (huisgemaakte ravioli)
- Risotto
- Secondo di carne (warm vleesgerecht)
- Dolce (La Dolce Vita)

Belangrijke informatie:
Dit menu wordt uitsluitend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag in de maanden oktober t/m maart geserveerd en is te boeken voor lunch of diner.

Ga je voor de lunch? Dan kun je terecht op woensdag t/m vrijdag, tussen 12:00 – 14:00 uur. Het diner vindt plaats van dinsdag t/m vrijdag vanaf 18:00 uur. Vooraf reserveren via e-mail is noodzakelijk!

Hoe werkt het?

Je koopt bij ons een voucher van € 32,50 per persoon, die je per e-mail van ons ontvangt. Om een tafel te reserveren, stuur je een e-mail (mailadres staat op de voucher) met je voorkeur voor dag (en of je wilt lunchen of dineren) naar restaurant MARIO. Het verzilveren van de voucher kan t/m 31 maart 2019. Voor de lunch kun je terecht op woensdag t/m vrijdag (tussen 12:00 en 14:00 uur) en voor het diner op dinsdag t/m vrijdag vanaf 18:00 uur, met uitzondering van feestdagen en de periode van 11 december t/m 31 december.

Reserveren is op basis van beschikbaarheid en dient uiterlijk 2 weken van tevoren te gebeuren. De laatste dag waarop je gebruik kunt maken van de voucher is 31 maart 2019. Neem je voucher geprint mee naar het restaurant, dit is je bewijs van betaling!

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 2,95
  • Drankjes bij de lunch of het diner
Misschien vind je dit ook leuk?
Aanvullende informatie
Partnervoorwaarden

TravelBird fungeert als reisagent voor D Restaurant Mario. Je komt tot een directe overeenkomst met D Restaurant Mario. De TravelBird Algemene Voorwaarden (ANVR-Boekingsvoorwaarden) en de (reis)voorwaarden van onze partner zijn van toepassing op deze aanbieding. Deze aanbieding is niet-restitueerbaar.

Minimaal aantal personen

Het arrangement is te boeken vanaf 2 personen

Maximaal aantal personen

Je kunt voor maximaal 8 personen boeken

Voucher

Je krijgt 1 voucher per boeking, print deze en neem hem mee naar Restaurant MARIO

Geldigheid voucher

De voucher voor de lunch of het diner is geldig op t/m 31 maart 2019 (met uitzondering van feestdagen en de periode van 11 december t/m 31 december). Voor de lunch kun je terecht op woensdag t/m vrijdag (tussen 12:00 en 14:00 uur) en voor het diner op dinsdag t/m vrijdag vanaf 18:00 uur

Reserveren

Reservering gaat op basis van beschikbaarheid en dien je via de mail te doen. Graag twee weken van tevoren reserveren

Parkeren

Restaurant MARIO beschikt over gratis parkeergelegenheid (op de dijk bij het restaurant)

Datum wijziging

Je kunt de datum van je lunch of diner tot 24 uur van tevoren wijzigen door contact op te nemen met het restaurant

Dieetwensen

Ben je vegetariër of heb je andere dieetwensen, vermeld dit dan in je e-mail naar Restaurant MARIO

Prijs

Per persoon

Locatie

Restaurant MARIO ligt in het plaatsje Neck in Wormerland. Vanaf Amsterdam is het ongeveer 26 kilometer rijden. Je bereikt het restaurant ook met bus 121, maar let 's avonds goed op de laatste vertrektijden van de bus.

Kunnen we je helpen? Vind antwoorden op de meest gestelde vragen of neem contact met ons op.
Ga naar helpcenter