Sorry, deze aanbieding is verlopen

  • Activiteit inclusief

Dagticket voor LEGOLAND® in Günzburg

  • Pretparken
  • Günzburg
€ 45,50
Voor € 31,39
  • nu
Misschien vind je dit ook leuk?
Dit was de aanbieding

Ontdek de avontuurlijke wereld van miljoenen LEGO®-stenen & 55 attracties met je flexibele dagticket voor het LEGOLAND® Deutschland Resort in Günzburg

Hier, in het LEGOLAND® Deutschland Resort in Günzburg, worden dromen werkelijkheid. Tijdens één dag word je ondergedompeld in een wereld van geweldige attracties, leuke shows en meer dan 50 miljoen LEGO®-stenen! Voel je voor even een piraat, ridder, prinses of ontdekkingsreiziger terwijl je de meest spannende avonturen beleeft in dit geweldige park. Welke attractie is jouw ultieme favoriet?

Deze aanbieding is inclusief:
  • Dagticket LEGOLAND® Deutschland Resort (te gebruiken t/m 4 november 2018)
LEGOLAND® Deutschland Resort

Een bezoek aan het LEGOLAND® Deutschland Resort in Günzburg betekent: avontuur voor het hele gezin! Kruip in de huid van een ridder, ontdekkingsreiziger of piloot, sjees over het water in een jetski of bouw samen met je kinderen een robot. De mogelijkheden zijn eindeloos en het aanbod is enorm, dus dat wordt gegarandeerd genieten! Naast de spannende attracties kan je ook workshops volgen, 4D-films bekijken en smikkelen van lekker eten in de restaurants. Dit wordt een dag waarin jullie héél veel plezier gaan maken!

Hoe werkt het?

Na de boeking ontvang je de dagticket(s) via een link in de boekingsbevestiging of als bijlage van de e-mail. Het dagticket is geldig voor één persoon. Wil je bijvoorbeeld met vier personen naar het park, dan dien je vier tickets aan te schaffen.

Belangrijk: Print de voucher op A4-papier of laat hem bij het loket bij de ingang van het LEGOLAND® Deutschland Resort zien op je smartphone. De voucher dient als je betaalbewijs. Bij de ingang van LEGOLAND® Deutschland Resort wordt de barcode van de voucher gescand en daarna krijg je toegang tot het attractiepark. Het is verboden tickets door te verkopen.

De dagtickets voor het LEGOLAND® Deutschland Resort zijn dagelijks geldig t/m 4 november 2018. De tickets zijn eenmalig te gebruiken voor een dagentree tot het LEGOLAND® Deutschland Resort.

Veel plezier!

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Vervoer
  • Eventuele parkeerkosten (€ 6,- per voertuig)
Aanvullende informatie
Partnervoorwaarden

TravelBird fungeert als reisagent voor Legoland® Deutschland Freizeitpark GmbH. Je komt tot een directe overeenkomst met Legoland® Deutschland Freizeitpark GmbH. De TravelBird Algemene Voorwaarden (ANVR-Boekingsvoorwaarden) en de (reis)voorwaarden van onze partner zijn van toepassing op deze aanbieding. Deze aanbieding is niet-restitueerbaar.

Maximaal aantal tickets

Je kunt per boeking maximaal 10 tickets aanschaffen

Geldig

De dagtickets zijn geldig (op een dag naar keuze) t/m 4 november 2018

Kinderkorting

Kinderen t/m 2 jaar krijgen gratis toegang tot het LEGOLAND® Deutschland Resort. Een kaartje kopen is dus niet nodig voor kinderen t/m 2 jaar

Parkeren

Parkeren is mogelijk voor € 6, - per voertuig (ter plaatse te betalen)

Huisdieren

Met uitzondering van getrainde geleidehonden (met bijbehorend ID), zijn honden niet toegestaan in het park

Milieusticker

In sommige delen van Duitsland is een milieusticker verplicht, hier dien je zelf voor te zorgen

Locatie

Het park is gelegen in Günzburg in het Duitse Beieren, tussen München en Stuttgart. Vanaf Utrecht bedraagt de afstand ca. 680 kilometer

Het adres:
LEGOLAND® Deutschland Resort
LEGOLAND Allee
89312 Günzburg
Duitsland

Openingstijden

Het park is dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur. De attracties sluiten dagelijks om 17:00 uur

Kijk voor actuele openingstijden op: https://www.legoland.de/en/plan-your-visit/opening-hours/

Toegankelijkheid

Het park is volledig rolstoeltoegankelijk. Je hebt de mogelijkheid om een rolstoel te huren op locatie (o.b.v. beschikbaarheid)

Kunnen we je helpen? Vind antwoorden op de meest gestelde vragen of neem contact met ons op.
Ga naar helpcenter