Sorry, deze aanbieding is verlopen

  • Activiteit inclusief

Privéboot voor 12 personen in Amsterdam

  • Ervaring
  • Amsterdam
€ 622,00 -57%
Voor € 269,00
  • nu
Misschien vind je dit ook leuk?
Dit was de aanbieding

Bewonder de grachten van de hoofdstad tijdens een tocht van 2 uur per salonboot (max. 12 personen) incl. schipper, gids, hapjes en onbeperkt drankjes!

Op zoek naar een leuk uitje? Wat dacht je van een privé boottocht van 2 uur over de grachten van Amsterdam per salonboot? Wat de gelegenheid ook is (een verjaardag, een familiedag, een uitje met vrienden/vriendinnen of gewoon zomaar): varen door onze hoofdstad met je eigen schipper, gids én hapjes en drankjes, is natuurlijk nooit mis! Laat je ophalen op een plek naar keuze in het centrum, proost aan boord (bier, wijn en fris zijn onbeperkt inclusief) samen op de jarige, je lieve familie, jullie mooie vriendschap of gewoon op het leven en geniet van de pracht van onze hoofdstad... Schip ahoy!

Deze aanbieding is inclusief:
  • Boottocht van 2 uur in een salonboot voor max. 12 personen
  • Schipper en gids
  • Hapjes en onbeperkt drankjes (bier, wijn en frisdranken) aan boord
  • Opstappen op plek naar keuze in het centrum van Amsterdam
Boottocht door de Amsterdamse grachten

Waar vaar je allemaal langs tijdens jouw tocht per salonboot? Dat bepaal je helemaal zelf! Zo vaar je bijvoorbeeld over de Singel langs de bloemenmarkt, over de Wallen langs de Oude Kerk, over de schitterende Heren- Keizers- en Prinsengracht langs alle statige grachtenpanden, dwars door de gezellige Jordaan en over de Amstel onder de beroemde Magere Brug door langs Koninklijk Theater Carré. Hoe dan ook, je kijkt je ogen uit in onze mooie hoofdstad... Leuk idee voor een vervolg van je dagje Amsterdam: laat je afzetten bij een restaurant of café en geniet samen nog even na!

Hoe werkt het?

Na je boeking ontvang je een voucher als betalingsbewijs. Neem contact op met Amsterdam Boat Experience (gegevens staan op je voucher) om - op basis van beschikbaarheid - een reservering te maken. De boottocht kan plaatsvinden op maandag t/m vrijdag en zondagen (let op: dus niet op zaterdagen) om 11:00 of 13:30 uur. Omdat de reservering op basis van beschikbaarheid is, kunnen bepaalde dagen vol zitten. De voucher is geldig t/m 31 augustus 2018.

Je stapt op de boot bij een opstapplaats naar keuze in het centrum van Amsterdam. Je kunt je voorkeur doorgeven (telefonisch of per e-mail) als je na je betaling de reservering maakt bij Amsterdam Boat Experience.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Vervoer naar Amsterdam
Aanvullende informatie
Partnervoorwaarden

TravelBird fungeert als reisagent voor D Amsterdam Boat Experience. Je komt tot een directe overeenkomst met D Amsterdam Boat Experience. De TravelBird Algemene Voorwaarden (ANVR-Boekingsvoorwaarden) en de (reis)voorwaarden van onze partner zijn van toepassing op deze aanbieding. Deze aanbieding is niet-restitueerbaar.

Geldigheid voucher

De voucher voor de boottocht is geldig op maandag t/m vrijdag en zondagen t/m 31 augustus 2018 (let op: op basis van beschikbaarheid bij Amsterdam Boat Experience en dus NIET op zaterdagen). Je kunt opstappen om 11:00 of 13:30 uur, geef je voorkeur telefonisch of per e-mail door als je de reservering maakt

Aantal personen

De voucher voor de boottocht die je na je boeking ontvangt, is geldig voor een groep van maximaal 12 personen. Ben je met minder dan 12 personen? Ook geen probleem! Ongeacht het aantal personen blijft het een privé boottocht, alleen voor jouw gezelschap

Prijs boottocht

De boottocht heeft een vaste prijs. Dit betekent dat de prijs per persoon voordeliger wordt naarmate je met een groter aantal personen gaat (let op: maximaal 12 personen!). Bij 12 personen bedragen de kosten per persoon bijvoorbeeld nog geen € 25,-

Printen voucher

Let op: print de voucher en neem deze mee op de dag van je boottocht, zodat je deze kunt tonen als betalingsbewijs. Zonder voucher kan de boottocht niet plaatsvinden

Weersomstandigheden

Zijn de weergoden je niet gezind op de dag van je boottocht? Geen zorgen, de salonboot is overdekt!

Toegankelijkheid salonboot

De salonboten zijn niet rolstoeltoegankelijk

Kunnen we je helpen? Vind antwoorden op de meest gestelde vragen of neem contact met ons op.
Ga naar helpcenter