Sorry, deze aanbieding is verlopen

  • Activiteit inclusief

Ticket Attractie- & Vakantiepark Slagharen

  • Pretparken
  • Slagharen
€ 29,00
Voor € 13,50
  • nu
Misschien vind je dit ook leuk?
Dit was de aanbieding

Dagticket voor Attractie- & Vakantiepark Slagharen, te verzilveren op elk willekeurig moment t/m 6 januari 2019 en dagelijks geldig

Wie jarig is, viert feest! Kom naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen en vier het 55-jarig jubileum in het Wilde Westen van Nederland! Hier bezorgen achtbanen, een zweefmolen, glijbanen en talloze shows je een geweldige dag! Stap in de nieuwe Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur vliegt: een spectaculaire rit! Met meer dan 30 fantastische attracties gaat je hart hier sowieso sneller kloppen. En ben je een filmliefhebber? Dan haal je je hart op bij de nieuwe 4D-film “Road Runner & Wile E.Coyote”. Profiteer van de korting en bestel toegangskaartjes voor het hele gezin. Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen!

Deze aanbieding is inclusief:
  • Toegangsticket Attractie- & Vakantiepark Slagharen - dagelijks geldig
Ontdek het Wilde Westen

Waan jezelf in Slagharen een echte cowboy of cowgirl! Met meer dan 30 spannende attracties en shows zijn er avonturen voor jong en oud. Beleef je eerste achtbaankriebels in de Mine Train en fiets jezelf naar de top in de Magic Bikes. Wil je net dat beetje meer adrenaline? Stap dan in de nieuwe, spectaculaire Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur vliegt! Datzelfde gevoel van opwinding hadden de pioniers ook toen ze rond 1800 het Wilde Westen ontdekten. Tijdens zonnig weer kun je verkoeling zoeken in de Ripsaw Falls en de Expedition Nautilus. Vergeet ook zeker niet om een bezoek te brengen aan de spectaculaire shows en swingende parades. In het American Circus Theater word je betoverd met magie en zie je ongelofelijke acrobatische stunts. Kom kijken naar de nieuwe parkshow van onze eigen Randy & Rosie.

Hoe werkt het?

Voor slechts € 13,50 per persoon koop je bij ons een toegangsticket voor Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Nadat je betaald hebt, ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarin een link waarmee je je voucher(s) kunt downloaden. Print de voucher(s) en neem deze mee wanneer je naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen gaat; je hebt de voucher nodig om toegang te krijgen tot het park. Je kunt het e-ticket ook vanaf je smartphone laten scannen. Let op: Je krijgt per persoon een voucher met unieke barcode, ga je met 5 personen, print dan 5 aparte vouchers.

Het ticket is dagelijks geldig, ook tijdens de vakanties of in het weekend.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 1,00
  • Toegang tot Aqua Mexicana (€ 8,- toeslag, ter plaatse regelen)
Aanvullende informatie
Partnervoorwaarden

TravelBird fungeert als reisagent voor Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Je komt tot een directe overeenkomst met Attractie- & Vakantiepark Slagharen. De TravelBird Algemene Voorwaarden (ANVR-Boekingsvoorwaarden) en de (reis)voorwaarden van onze partner zijn van toepassing op deze aanbieding. Deze aanbieding is niet-restitueerbaar.

Boekingskosten

€ 1,- per boeking

Aantal vouchers

Maximaal 8 vouchers per boeking

Geldigheid

De vouchers zijn dagelijks te gebruiken (ook tijdens vakanties en het weekend) t/m 6 januari 2019. Je kunt je scherp geprijsde ticket op elk willekeurig moment verzilveren

Kinderkorting

Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen, geen voucher nodig

Parkeren

Parkeren à € 7,50 per auto, ter plaatse betalen

Vouchers

Print de voucher(s) per persoon uit en neem deze mee naar het park of zorg ervoor dat deze op je smartphone staat

Let op!

De e-mail die je krijgt is niet je voucher, je dient je voucher(s) te downloaden via de link in de bevestigingsmail

Locatie

Slagharen ligt in Overijssel, iets ten oosten van Zwolle en vlak bij de grens met Duitsland. De afstand van Utrecht naar het attractiepark bedraagt zo'n 125 kilometer.

Kunnen we je helpen? Vind antwoorden op de meest gestelde vragen of neem contact met ons op.
Ga naar helpcenter