Sorry, deze aanbieding is verlopen

  • Activiteit inclusief

Phantasialand: 1x betalen, 2x pret

  • Pretparken
  • Brühl
Misschien vind je dit ook leuk?
Dit was de aanbieding

Koop nu je ticket, bezoek Phantasialand voor 1 mei 2018 en krijg een gratis entreeticket voor een tweede dag in Phantasialand!

Ontdek Phantasialand, het beste pretpark van Duitsland! Hier beleeft de hele familie topattracties en 'phantastische' shows van wereldklasse. Het prachtige park – gelegen in Brühl, vlak bij Keulen - is tot in detail gethematiseerd en biedt met de vele bijzondere attracties en spectaculaire shows het perfecte familie-uitje!

Deze aanbieding is inclusief:
  • Dagticket voor Phantasialand geldig t/m 4 november 2018 (van 12 t/m 59 jaar)
  • LET OP: Het gratis tweede ticket ontvang je fysiek in het park wanneer je Phantasialand tussen 24 maart t/m 30 april 2018 bezoekt!
Familiepret in Phantasialand

In de zes themagebieden Fantasy, Berlin, Deep in Africa, China Town, Mexico en Mystery geniet je van meer dan 40 spectaculaire attracties en wervelende shows. Van loopings en 60 meter hoge vrije vallen voor de moedigsten, tot grappige ballonartiesten en (gratis!) schminken voor de allerkleinsten: in Phantasialand beleeft jong en oud samen een perfecte dag!

Ontdek de nieuwe themawereld Klugheim. Door dit mysterieuze vulkanische rotslandschap raast Taron; de snelste multi-lanceer-achtbaan van de wereld! Deze spannende achtbaan verrast zelfs de dapperste achtbaanfan met twee megasnelle lanceringen en vliegensvlug bochtenwerk. De tweede nieuwe achtbaan in Phantasialand heet Raik en is de grootste familie-boomerang-achtbaan in zijn soort! Raik scheert tussen Taron en de machtige rotsen van Klugheim door: eerst vooruit en daarna achteruit! Een spektakel voor jong en oud!

Niet ver van Klugheim sta je ineens in Mexico, waar je op expeditie gaat in Chiapas, de steilste wildwaterbaan ter wereld. Schiet door Afrika in de bekroonde inverted coaster Black Mamba en ga met de hele familie op muizenjacht in 3D-attractie Maus au Chocolat. Favoriet van velen is de op hol geslagen mijntreinachtbaan Colorado Adventure. De allerkleinsten kunnen hun fantasie de vrije loop laten in de vele kinderattracties en het overdekte Wuze Town in themagebied Fantasy.

Al dat avontuur maakt hongerig en er is een uitgebreide keuze aan restaurants en snackpoints: een snelle hap of uitgebreid tafelen, er is voor elke smaak wat wils. De verse pasta's in restaurant Unter den Linden of de gastronomische Mexicaanse tapas in restaurant Cocorico zijn echte aanraders. In Rutmor's Taverne geniet je van heerlijke gerechten uit grootmoeders tijd. Lust jij liever een oer-Hollandse frikandel speciaal met een frietje of een Grieks broodje gyros? Dat kan natuurlijk ook! Eet smakelijk!

Hoe werkt 1x betalen, 2x pret
  • Plan een eerste bezoek aan Phantasialand van 24 maart t/m 30 april 2018.
  • Wissel op de dag van je bezoek je ticket in het park in voor een tweede gratis kaartje. Dit kan vanaf 12:00 uur tot parksluiting bij de kiosk op de Kaiserplatz of vanaf 14:00 uur tot parksluiting bij de uitgangen.
  • Signeer het tweede kaartje met je naam.
  • Bezoek Phantasialand later een tweede keer gratis op vertoon van je persoonlijk ondertekende voucher en een identificatiebewijs. Je kunt het gratis ticket al vanaf de volgende dag gebruiken.
Geldigheid gratis ticket

Het entreeticket voor het tweede bezoek is geldig in de maanden maart (vanaf 25-03), april, mei, juni, september, oktober en t/m 4 november 2018. De actie '1x betalen, 2x pret' is geldig op alle betaalde tickets, maar niet voor vrijkaarten, brunch- en Jamboree-vrijkaarten.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 0,95
Aanvullende informatie
Partnervoorwaarden

TravelBird fungeert als reisagent voor D PHANTASIALAND Schmidt-Löffelhardt GmbH & Co. KG. Je komt tot een directe overeenkomst met D PHANTASIALAND Schmidt-Löffelhardt GmbH & Co. KG. De TravelBird Algemene Voorwaarden (ANVR-Boekingsvoorwaarden) en de (reis)voorwaarden van onze partner zijn van toepassing op deze aanbieding. Deze aanbieding is niet-restitueerbaar.

Aantal personen

Max. 10 personen per boeking. Je krijgt een voucher per persoon. Wil je meer vouchers kopen? Dan maak je meerdere boekingen

Geldigheid

Geldig t/m 4 november 2018 (enkel voor personen van 12 t/m 59 jaar)

LET OP: Het gratis tweede ticket ontvang je fysiek in het park en alleen als je Phantasialand vóór 1 mei 2018 bezoekt

Kinderkorting

Kinderen van 0 t/m 3 jaar krijgen gratis toegang
Kinderen van 4 t/m 11 jaar betalen ter plaatse € 37,-
Personen vanaf 60 jaar betalen ter plaatse € 37,-

Let op: Je dient een geldig identiteitsbewijs te kunnen tonen aan de ingang van het attractiepark

Toegankelijkheid

Raadpleeg de website van Phantasialand voor meer informatie m.b.t. toegankelijkheid van het attractiepark

Parkeren

€ 5,- per auto

Let op: Bij enkele parkeerlocaties bij het park dien je dit bedrag vooraf en contant af te rekenen. Zorg dus dat je dit bedrag voor de zekerheid contant meeneemt

Openingstijden zomerseizoen 24 maart t/m 4 november 2018

24 maart t/m 6 juli 2018 (09:00 uur - 18:00 uur)

7 juli 2018 t/m 26 augustus 2018 (09:00 uur – 20:00 uur)

27 augustus t/m 4 november 2018 (09:00 uur – 18:00 uur)

Kinderen en senioren

Kinderen tussen de 4 en 11 jaar en senioren vanaf 60 jaar moeten een ticket kopen bij de ingang van het park. Voor hen gelden andere prijzen. Deze aanbieding geldt enkel voor personen van 12 t/m 59 jaar

Locatie

Phantasialand ligt in het Duitse Brühl, vlak bij Keulen en op 240 km van Utrecht.

Kunnen we je helpen? Vind antwoorden op de meest gestelde vragen of neem contact met ons op.
Ga naar helpcenter