Sorry, deze aanbieding is verlopen

  • Activiteit inclusief

Halloween in de Julianatoren

  • Pretparken
  • Apeldoorn
€ 22,50 -34%
Voor € 14,95
  • nu
Misschien vind je dit ook leuk?
Dit was de aanbieding

Beleef een onvergetelijke dag in een van de leukste kinderpretparken van Nederland: de Julianatoren in Apeldoorn!

Voor een dag vol pret kom je naar kinderpretpark de Julianatoren! Hier beleven kinderen de dag van hun leven wanneer ze TV-sterren Jul en Julia ontmoeten, een ritje maken in de Paardenbaan of op de rug van een egel door Kabouterwonderland rijden. Natuurlijk gaat Halloween niet aan de Julianatoren voorbij, dus wordt het park in oktober een heel klein beetje griezeliger dan normaal... Bezoek spectaculaire shows als de Grote Spookshow, show je outfit op de Griezelcatwalk en swing mee bij Julia's Halloween Dansles! Durf jij het aan?

Deze aanbieding is inclusief:
  • Toegangskaart voor de Julianatoren (geldig t/m 29 oktober 2017)
Kinderpretpark de Julianatoren

De Julianatoren in Apeldoorn is het leukste kinderpretpark van Nederland. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 10 jaar. En het is natuurlijk de plek waar je je favoriete TV-sterren Jul en Julia in het echt ontmoet!

De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates! Ben je meer van het avontuur? Maak dan een tocht in Dino Tour waar je oog in oog komt te staan met echte dinosaurussen! Of ga je liever de hoogte in en stap je in het Reuzenrad? De echte piraten onder ons varen over de woeste golven in de Draaiende Piraat!

Aan de allerkleinsten heeft de Julianatoren natuurlijk ook gedacht! Rijd mee in de Jul’s Stones Baan of stap als een echte cowboy op je eigen paard in de Paardenbaan! Nog nooit een kabouter in het echt gezien? Rijd dan mee op de rug van een egel door Kabouterwonderland. Of stap als een piloot in je eigen helikopter en vlieg door het hele park!

Halloween in de Julianatoren

Op alle openingsdagen van 29 september t/m 29 oktober wordt het een héél klein beetje griezelig in kinderpretpark de Julianatoren, maar vooral heel gezellig! Show je outfit op de Griezelcatwalk en maak kans op een fantastische prijs. Leer de griezeldanspassen van Julia en zing en dans mee met Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia tijdens de nieuwe Spookshow 'De spoken van Griezelstijn'! Durf jij ook te komen?

Hoe werkt het?

Voor slechts € 14,95 per persoon koop je bij ons een toegangskaart voor kinderpretpark de Julianatoren. Nadat je betaald hebt, ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarin een link waarmee je je voucher(s) kunt downloaden. Print de voucher(s) en neem deze mee wanneer je naar de Julianatoren gaat; je hebt de voucher nodig om toegang te krijgen tot het park. Let op: Je krijgt per persoon een voucher met unieke barcode, ga je met 5 personen, print dan 5 aparte vouchers.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 2,00
Aanvullende informatie
Partnervoorwaarden

TravelBird fungeert als reisagent voor D Koningin Juliana Toren BV. Je komt tot een directe overeenkomst met D Koningin Juliana Toren BV. De TravelBird Algemene Voorwaarden (ANVR-Boekingsvoorwaarden) en de (reis)voorwaarden van onze partner zijn van toepassing op deze aanbieding. Deze aanbieding is niet-restitueerbaar.

Aantal kaartjes

Maximaal 10 vouchers per boeking

Geldig

De voucher is te gebruiken t/m 29 oktober 2017

Kinderkorting

Kinderen t/m 1 jaar mogen gratis naar binnen, geen voucher nodig

Parkeren

Mogelijk bij het pretpark voor € 8,50 per auto per dag

Openingstijden

Kijk voor de actuele openingstijden op de website van de Julianatoren

Vouchers

Print de voucher(s) per persoon uit en neem deze mee naar het park

Let op!

De e-mail die je krijgt is niet je voucher, je dient je voucher(s) te downloaden via de link in de bevestigingsmail

Kunnen we je helpen? Vind antwoorden op de meest gestelde vragen of neem contact met ons op.
Ga naar helpcenter