• Activiteit inclusief

Restaurant NIVEN

  • Restaurant
  • Rijswijk
€ 100,00 -41%
Voor € 59,50
  • nu
Al 14 keer geboekt

Laat je culinair verwennen tijdens een proeverij van kleine gerechtjes bij het met een Michelinster bekroonde Restaurant NIVEN in Rijswijk

Verwen je smaakpapillen met een proeverij bij het met een Michelinster bekroonde Restaurant NIVEN in Rijswijk. Wat je te wachten staat? Sterrenchef Niven Kunz en zijn brigade bereiden een proeverij van maar liefst tien gangen met groenten in de hoofdrol en laten je kennismaken met de culinaire hoogstandjes van deze getalenteerde chef-kok. Een tipje van de sluier? Niven heeft een voorliefde voor groenten en kookt licht, duurzaam en seizoensgebonden... Dat wordt puur genieten! Ook leuk om cadeau te doen!

Deze aanbieding is inclusief:
  • Een proeverij van kleine gerechtjes met groenten in de hoofdrol
Bekroond

De jonge chefkok Niven Kunz (1981) kookt al meer dan tien jaar jaar met een Michelinster. Restaurant NIVEN is sinds 2010 de trotse bezitter van een felbegeerde Michelinster en ook in zijn vorige restaurant kreeg Niven Kunz een ster toegekend voor zijn werk als chef-kok.

Hoe werkt het?

Deze culinair hoogstaande proeverij, die bestaat uit kleine gerechtjes met groenten in de hoofdrol, is te boeken vanaf 2 personen voor slechts € 59,50 per persoon. Je kunt komen dineren t/m 28 februari 2018 op dinsdag t/m zaterdag vanaf 18:00 uur. Op zondag en maandag is het restaurant gesloten.

Je koopt bij ons een voucher zonder datum. Nadat je betaald hebt, ontvang je per e-mail een link waarmee je de vouchers kunt downloaden. Tot en met 28 februari 2018 kun je gebruik maken van de voucher. Reserveren kan telefonisch en is op basis van beschikbaarheid. Neem je voucher mee naar het restaurant, het is je bewijs van betaling!

Exclusief
  • Drankjes
Aanvullende informatie
Voorwaarden

TravelBird fungeert als verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (ANVR-Reisvoorwaarden en de aanvullende reisvoorwaarden) zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 7 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden.

Boekingskosten

N.v.t.

Aantal personen

Het arrangement is te boeken vanaf 2 personen
Je kunt voor maximaal 6 personen boeken

Reserveren

Je kunt tot en met 28 februari 2018 gebruik maken van de voucher. Reserveren bij Restaurant NIVEN kan telefonisch en de reservering is op basis van beschikbaarheid

Voucher

Je krijgt per persoon een voucher
Je kunt je voucher gebruiken t/m 28 februari 2018 op dinsdag t/m zaterdag

Gesloten

Restaurant NIVEN is gesloten op zondag en maandag

Drankjes

Zijn niet inbegrepen bij dit arrangement

Parkeren

Gratis, achter het restaurant

Dieetwensen/allergieën

Kunnen worden doorgegeven tijdens het reserveren

Locatie

Restaurant Niven ligt in Rijswijk, tussen Den Haag en Delft in. Het is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en er is gratis parkeergelegenheid.

Kunnen we je helpen? Vind antwoorden op de meest gestelde vragen of neem contact met ons op.
Ga naar helpcenter