Sorry, deze aanbieding is verlopen

  • Activiteit inclusief

Menu 50 anni bij Restaurant MARIO

  • Restaurant
  • Wijdewormer
€ 69,50
Voor € 34,75
  • per persoon nu
  • gebaseerd op 2 personen
Misschien vind je dit ook leuk?
Dit was de aanbieding

Proef de smaken van Mario: 7-gangenmenu met de meest bijzondere gerechten van de afgelopen 50 jaar in het 'beste Italiaanse restaurant van Nederland'!

Wie nog nooit is geweest, moet beslist eens gaan. Wie wel al is geweest, wil absoluut nog een keer! We hebben het natuurlijk over Restaurant MARIO in het pittoreske Neck. Al vijftig jaar lang genieten mensen hier in een ongedwongen sfeer van hoogstaande Italiaanse gerechten. En om dat te vieren is er in 2017 een nieuw menu: '50 anni sapori di Mario', een zevengangenmenu met alle smaken van Mario, het beste van de afgelopen vijftig jaar. Dat moet je proeven!

Deze aanbieding is inclusief:
  • 7-gangenmenu 50 anni bij Restaurant MARIO
Menu 50 anni - Mario

Al vijf decennia lang schotelt Restaurant MARIO het publiek onvergetelijke avonden voor. Hier weten ze precies wat in de watten leggen is. Midden in de Noord-Hollandse polder brengen de smaken, geuren én het vakbekwame personeel je voor eventjes naar het mooie Italië...

Ter ere van het jubileum is een feestelijk nieuw menu samengesteld met traditionele Mario-klassiekers van de afgelopen vijftig jaar. Het wordt genieten van zeven bijzondere gerechten met elk een eigen geschiedenis, in de ongedwongen ambiance waar Restaurant MARIO al jaren zo bekend om staat. En geen feestje zonder muziek: Bruno voorziet de avond van een muzikale noot en speelt aanstekelijke Italiaanse klassiekers op zijn gitaar.

Hoe werkt het?

Je koopt een voucher zonder datum, die je van ons krijgt per e-mail. Om een tafel te reserveren stuur je een e-mail (adres op de voucher) met je voorkeur naar het restaurant. Het menu kan genuttigd worden van 13 september 2017 tot en met 31 december 2017 op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond, met uitzondering van feestdagen. Reserveren gaat op basis van beschikbaarheid. Neem je voucher geprint mee naar het restaurant, dit is je bewijs van betaling!

Exclusief
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • Boekingskosten € 3,95
  • Drankjes
Aanvullende informatie
Voorwaarden

TravelBird fungeert als verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (ANVR-Reisvoorwaarden en de aanvullende reisvoorwaarden) zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 7 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden.

Aantal personen

Het menu is te boeken voor min. 2 en max. 6 personen

Voucher

Je krijgt 1 voucher per boeking. Print deze en neem hem mee naar Restaurant MARIO

Geldigheid voucher

Van 13 september 2017 tot en met 31 december 2017, m.u.v. feestdagen

Reserveren

Reservering gaat op basis van beschikbaarheid

Welke dagen?

Het menu is te nuttigen op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond

Dieetwensen

Ben je vegetariër of heb je andere dieetwensen, vermeld dit dan in je reserveringsmail naar Restaurant MARIO

Parkeren

Parkeren kan gratis op de dijk bij Restaurant MARIO

Wijzigen en annuleren

De aanbieding kan niet geannuleerd worden, wel kan de datum tot 24 uur van tevoren gewijzigd worden via het restaurant

Locatie

Restaurant MARIO ligt in het plaatsje Neck in Wormerland. Vanaf Amsterdam is het ongeveer 26 kilometer rijden. Je bereikt het restaurant ook met bus 121, maar let 's avonds goed op de laatste vertrektijden van de bus.

Kunnen we je helpen? Vind antwoorden op de meest gestelde vragen of neem contact met ons op.
Ga naar helpcenter