Sorry, deze aanbieding is verlopen

  • Activiteit inclusief

Tickets Movie Park Germany

  • Pretparken
  • Bottrop
€ 39,00 -36%
Voor € 25,00
  • nu
Misschien vind je dit ook leuk?
Dit was de aanbieding

Maak je op voor een heerlijke dag onvergetelijk familieplezier in Movie Park Germany!

Wilde ritjes maken in de achtbaan, op het puntje van je stoel zitten tijdens spectaculaire shows én je favoriete tv-figuren spotten: welkom in Movie Park Germany! Hier komen de animatiehelden uit de leukste films en televisieseries tot leven en dat wil het hele gezin natuurlijk maar wat te graag meemaken. Spongebob, de Teenage Mutant Ninja Turtles en de helden van Ice Age staan alvast trappelend van ongeduld op je te wachten. Maar ook liefhebbers van adrenalinekicks komen hier niks tekort: maak een wervelende rit in de Ghost Chasers, laat jezelf naar beneden storten in The High Fall en stap in de MP Xpress - als je durft. Op naar Movie Park Germany!

Deze aanbieding is inclusief:
  • 1 ticket p.p. voor Movie Park Germany, geldig t/m november 2017 (m.u.v. 21, 28, 31 oktober en 4 november)
Op naar Movie Park!

Het wordt een onvergetelijke dag met het hele gezin! Waan je in de best bezochte bioscoopfilms en geef high fives aan de grootste tv-sterren, ga op de foto met Spongebob en Dora en beleef de meest spannende avonturen in de verkeersschool van de Teenage Mutant Ninja Turtles. Of voel de adrenaline door je lijf gieren tijdens een bloedstollende vampierjacht en op een missie naar Mars in de Backyardigans. Stap ook zeker in de Star Trek: Operation Enterprise, waarin je aan de Starfleet Academy als kadet wordt klaargestoomd voor een heuse reddingsmissie. Vervolgens word je gelanceerd naar een nieuw sterrenstelsel in een achtbaan van maar liefst 40 meter hoog... Klinkt dat niet spectaculair? Dus trommel al je familieleden en vrienden maar alvast op: het wordt een dag om nooit te vergeten!

The Walking Dead Breakout

Misschien ken je de hitserie The Walking Dead wel en ben je groot fan. Dat komt dan goed uit, want in Movie Park Germany kun je zombie-apocalyps meemaken in de nieuwe attractie The Walking Dead Breakout. Baan je een weg door een met zombies overgenomen gebied en ga op zoek naar een veilige plek. Pas op voor de Walkers die om elke hoek schuilen, want zij zijn uit op bloed! Omdat de kleintjes misschien niet snel genoeg kunnen weglopen van deze horror, is de attractie enkel geschikt voor mensen vanaf 16 jaar (€ 5,- p.p. - ter plaatse te betalen). Ben jij klaar voor dit bloedstollend spannende avontuur?

Hoe werkt het?

Per boeking kun je maximaal 5 vouchers kopen. Na het boeken ontvang je per e-mail een bevestiging. Daarin vind je een link naar de vouchers. Let op: de bevestiging geldt niet als toegangsbewijs. Print de vouchers en neem deze mee naar Movie Park Germany. Bij de ingang worden je vouchers gescand. Zorg ervoor dat de barcode goed te lezen is, beschadigde barcodes worden namelijk niet geaccepteerd. Je voucher is zowel je bewijs van betaling als je toegangsticket tot Movie Park Germany.

Exclusief
  • Boekingskosten € 1,95
Aanvullende informatie
Voorwaarden

TravelBird fungeert als verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (ANVR-Reisvoorwaarden en de aanvullende reisvoorwaarden) zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 7 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden.

Personen

Maximaal 5 kaarten per boeking

Geldigheid

De voucher is geldig t/m 5 november 2017, m.u.v. 21, 28, 31 oktober en 4 november

Check de actuele openingstijden op de website van Movie Park Germany

Kinderen t/m 3 jaar

Kinderen t/m 3 jaar krijgen gratis toegang tot Movie Park Germany

Kinderen

Bij Gevonden Voorwerpen kun je een kinderwagen huren voor € 10,- plus € 10,- borg (ter plaatse te regelen en te betalen)

Toegankelijkheid

Movie Park Germany is rolstoeltoegankelijk. Ter plaatse zijn er rolstoelen beschikbaar in geval van nood (opgelet: dit is altijd o.b.v. beschikbaarheid, Movie Park Germany kan geen rolstoelen garanderen)

Huisdieren

Niet toegestaan in het attractiepark

Parkeren

€ 6,- per auto per dag (ter plaatse te regelen en te betalen)

The Walking Dead Breakout

De attractie is van maandag t/m vrijdag open van 12:00 t/m 15:00 uur, en op zaterdag en zondag van 12:00 t/m 16:00 uur. De attractie is vanaf 16 jaar. Voor toegang tot de attractie betaal je ter plaatse een toeslag van € 5,- per persoon. Deze toeslag betaal je bij de ingang van Movie Park Germany of bij de ingang van de attractie zelf

Kunnen we je helpen? Vind antwoorden op de meest gestelde vragen of neem contact met ons op.
Ga naar helpcenter