<

020-3080400

Vandaag bereikbaar tot 22:00 uur

Slagharen Korting

Goedkoop naar Slagharen

Kom met de hele familie naar Attractiepark Slagharen! Niets is beter dan een hele dag van de ene in de andere attractie rollen.

Er zijn 40 attracties te vinden: van een wildwaterbaan tot een Wild West Adventure en van de adrenaline opwekkende Thunder Loop tot een wilde treinrit. Er is dus voor iedereen wel iets leuks te doen!

Het mooie is dat kinderen t/m 3 jaar gratis mee mogen. Geniet nu van deze Slagharen korting en bestel spotgoedkoop toegangskaartjes voor 1 dag of boek meteen een weekend of midweek. Je zult aan je kinderen geen kind meer hebben!

***

-45%

Entreekaart Attractiepark Slagharen

Ga met de kids voordelig naar Attractiepark Slagharen en betaal voor een entreekaart nu €12,50 p.p. Ook geldig in alle vakanties!

-12%

Hacienda of Yellowstone Huisje

Boek nu een 3-daags verbijf in een 4 of 6 persoons huisje op Attractie- en Vakantiepark Slagharen met toegang tot attracties en zwembaden!

Aanvullende informatie Slagharen

De Slagharen tickets zijn te gebruiken tot 3 november. Kinderen jonger dan 4 jaar zijn gratis welkom, voor hen hoeft geen kaartje gekocht te worden.

Wij accepteren betalingen via iDeal, Visa, Mastercard of PayPal. Hierna ontvang je per e-mail een voucher met toegangscode waarmee je toegang tot het park hebt. Print de voucher en neem deze mee als toegangsbewijs naar Attractiepark Slagharen.

***

Slagharen Korting

Shows en festivals op Slagharen

In Attractiepark Slagharen is het altijd feest! Want naast de supercoole attracties kan je je ook vergapen aan het vrolijke straattheater van de Main Street Music, of de Western Parade. Heb je zin om even lekker te lachen? In het American Circus staat het komische Italiaanse clownstrio Caveagna klaar om je een hilarische middag te bezorgen.

Elk seizoen is er wel iets anders te beleven op Slagharen. In de zomer is er de paars, groen en goudgekleurde Mardi Grasparade, waar sierlijke maskers, uitbundige kostuums en kralenkettingen de boventoon voeren. Dankzij het Mardi Gras feest is het pas écht zomer op Slagharen! De hele dag is er zomerse muziek te horen, kun je de paradewagens bewonderen en kun je kijken naar de Mardi Gras fonteinexperience. Kom je meedansen?

Wil je op de hoogte blijven

Ontvang elke dag de leukste aanbiedingen

  Wie is TravelBird?

  De online reisorganisatie met dagelijks inspirerende aanbiedingen. Wij selecteren het beste aanbod en geven jou de ultieme reiservaring

  Bel onze vakantieadviseurs op: 020-3080400
  Bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 22:00,
  in het weekend tussen 10:00 en 18:00.

  Heb je een vraag?