TravelBird

Help

Movie Park Aanbieding

Een wereld vol plezier

Movie park Germany is een attractiepark voor jong en oud, een plek waar je de tijd van je leven kunt hebben Met het hele gezin een gezellig uitje waar je de longen uit je lijf kunt schreewen in waanzinnige attracties.

Stap met het hele gezin in de wondere wereld van filmsets, superhelden, tekenfilmkarakters en bekende personages. Door een samenwerking met grote film animatie studio's zoals MGM, NICK en 20th Century Fox is dit park met een oppervlak van 45km2 vol met de meest moderne en spectaculaire attracties gebaseerd op populaire Hollywood en tekenfilm karakters.

Met onze aanbiedingen heeft u naast goedkoop entree tot het park ook de mogenlijkheid tot fikse kortingen op de door ons geselecteerde hotels in de buurt. De door ons geselecteerde hotels hebben altijd een hoge Zoover rating en geschikt voor families met kinderen.

Openingstijden

Moviepark Germany is geopend van 30 maart tot 5 november van 10.00 tot 18.00. In september is het park op maandag t/m donderdag gesloten.

***

-54%

Movie Park met overnachting in Holiday Inn

Twee dagen toegang tot Movie Park Germany inclusief overnachting en ontbijt voor slechts €49,- p.p!

-54%

Movie Park met overnachting in het Grand City Hotel Hotel Düsseldorf Mettmann

Movie Park Germany inclusief 2 dagen toegang tot het park, en overnachting in luxe viersterrenhotel in Düsseldorf!

-50%

Movie Park met overnachting in het Mercure Hotel Düsseldorf Airport

Movie Park Germany inclusief 2 dagen toegang tot het park, en overnachting in luxe viersterrenhotel in Düsseldorf!

-43%

2 dagen naar MoviePark Germany inclusief overnachting met ontbijt in het Mark Hotel Commerz Dortmund

Movie Park Germany inclusief 2 dagen toegang tot het park, en overnachting in luxe te Düsseldorf!

-44%

Movie Park met overnachting in het Mercure Hotel Düsseldorf Airport

Movie Park Germany inclusief 2 dagen toegang tot het park, en overnachting in luxe viersterrenhotel in Düsseldorf!

Movie Park Germany informatie

Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis Movie Park Germany in, zij ontvangen geen waardebon.

Bij de Aanbieding inclusief hotel heb je 2 opeenvolgende dagen entree tot Movie Park Germany. Bewaar het toegangskaartje dus ook voor de 2de dag! De toegangskaartjes tot Movie Park zijn geldig t/m 3 november 2013.

Wij accepteren betalingen via iDeal, Visa, Mastercard of PayPal. Hierna ontvang je per e-mail een voucher met toegangscode waarmee je toegang tot het park hebt. Print de voucher en neem deze mee als toegangsbewijs naar Movie Park Germany.

***

Movie Park attracties

De meer dan 40 attracties voor jong en oud met verschillende thema's zorgen ervoor dat iedereen een onvergetelijke tijd beleeft. Voor jonge kinderen is er Nickland, hier vind je onder andere Diego's Rescue Rider, Blue's skidoo, Spongebob en Avatar Air Glider, allemaal bekend van de kinderzender Nickelodeon.

Echte waaghalzen moeten naar The Old West gaan, hier vind je de spannendste achtbanen, zoals de MP Express en The Bandit. Heb je altijd al eens een vrije val mee willen maken? Dan moet je bij de High Fall zijn! Vastgesnoerd in veilige riemen wordt je 60 meter omhoog gehesen. Vervolgens maak je met een snelheid van 90 km/h een vrije val naar beneden. Adembenemend!