Klantenervaring: de eerste online boeking

Betalen via internet is voor sommige mensen nog best spannend. Onze vakantieadviseurs krijgen regelmatig gerelateerde vragen gesteld, en worden dan ook erg blij wanneer iemand vervolgens de stap durft te zetten. En nog belangrijker, wanneer ze daarna ook tevreden zijn! Twee van deze enthousiaste nieuwe klanten zijn Karel en Maria Dergent uit Turnhout.

De twee Vlamingen zijn inmiddels al in de 70, maar daardoor niet minder actief op internet. Toevallig kwam Karel al surfende in aanraking met TravelBird en zag een aanbieding voor de kerstmarkt in Koblenz met verblijf in Best Western Hotel Koblenz – Lahnstein. Perfect,  dacht hij, want hij was hier al een keer eerder geweest en was erg tevreden over zijn vorige verblijf. De hoge korting gaf de doorslag om via internet te boeken.

Avondaanzicht kerstmarkt kraampjes in Koblenz

Karel: “In al mijn enthousiasme had ik per ongeluk de aanbieding niet opgeslagen en ik kon deze later niet meer terug vinden. We hebben eerst het hotel zelf nog gebeld om te vragen naar de TravelBird-actie, maar die kon ons alleen de reguliere prijzen geven. De vakantieadviseurs van TravelBird hebben ons toen gelukkig verder kunnen helpen.”

Het was voor het echtpaar de eerste keer dat ze online een reis regelden. “Dat ging aanvankelijk wat stuntelig, maar gelukkig hebben de medewerkers van TravelBird ervoor gezorgd dat het goed kwam. Ze waren vriendelijk, correct en geduldig, en uiteindelijk was de reis zo geboekt.”

De betaling regelden ze via hun eigen bank. “We zitten al 53 jaar bij dezelfde instelling, en ook zij konden snel zorgen dat de aanbieding via onze creditcard kon worden afgerekend. We zagen geen enkele reden meer om niet te boeken!”

Of ze de volgende keer nog eens iets via TravelBird zouden kopen? “Wij hebben nog maar één ervaring met het boeken van een reis via internet, maar we kunnen ons niet voorstellen dat het de volgende keer mis zou lopen. We zijn inmiddels lid van de nieuwsbrief, en houden de aanbiedingen naar Duitsland goed in de gaten!”

Wij wensen Karel en Maria heel veel plezier in Koblenz!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *