Helaas, deze aanbieding is verlopen :(

Bekijk de lopende aanbiedingen

Proef Italië in 7 gangen & wijn

Proef het authentieke Italië tijdens een 7-gangen verrassingsmenu inclusief wijnen in het bekroonde Italiaanse Restaurant MARIO in Neck, nu voor slechts €49,50 p.p.

Schuif aan bij Restaurant MARIO en geniet onder het genot van Italiaanse livemuziek van een 7-gangen verrassingsmenu met bijpassende wijnen. Wanneer je je ogen sluit en de overheerlijke geuren van verse basilicum, truffel en olijfolie je neus binnendringen, waan je je haast in la bella Italia! Waar wacht je op?! Buon appetito!

Buon appetito!

Ter ere van Mario Uva, die zijn befaamde Italiaanse recepten al 50 jaar in Nederland bereidt, bieden wij een feestelijk zevengangen verrassingsmenu met bijpassende wijnen aan in het met 14 GaultMillau-punten bekroonde Restaurant MARIO!

Samen met vrienden, familie of je geliefde geniet je aan lange tafels en in een ongedwongen sfeer van zeven hoogstaande Italiaanse gangen begeleid door bijpassende wijnen. En terwijl je geniet van een handgemaakte en met liefde bereide pasta en een heerlijk glas bijpassende wijn, klinkt er prachtige Italiaanse livemuziek op de achtergrond. Sluit dit geweldige menu af met een kopje espresso en een geurende limoncello en waan je voor even in la bella Italia... Proef het pure Italië!

Arrangement

 • Ontvangst met een glaasje prosecco
 • 7-gangen verrassingsmenu met bijpassende wijnen
 • Koffie of thee met een glaasje limoncello

Restaurant MARIO

In 1967 kocht Mario het dorpscafé Het Anker in Neck over van zijn schoonvader en opende er samen met zijn echtgenote een Italiaans restaurant: Ristorante Mario Uva. Mario slaagde er, samen met zijn zoons Alessandro en Raffaele, binnen no time in om het restaurant naar de culinaire top te brengen door voor een verantwoorde Italiaanse keuken te kiezen. Het behaalde niveau en de revolutionaire werkwijze zorgen nog altijd voor een aanhoudende stroom van culinaire liefhebbers, die van heinde en verre naar Neck komen om een avondje op z'n Italiaans te genieten.

De scepter is inmiddels overgedragen aan Mario’s zoon Alessandro, die zijn vaders werkwijze en filosofie op dezelfde manier voortzet. Al in 1965 introduceerde Mario zijn nu zo befaamde verrassingsmenu, waardoor de gasten zonder kaart kennis konden maken met de culinaire filosofie van Mario Uva. Een filosofie gebaseerd op het gebruik van direct uit Italië geïmporteerde ingrediënten en de vaardigheid om op simpele wijze met een gering aantal ingrediënten een hoogstaand gerecht te creëren.

Bekroond Restaurant MARIO is bekroond met maar liefst 14 GaultMillau-punten! GaultMillau beoordeelt de restaurants hoofdzakelijk op basis van de kwaliteit van de gerechten, maar ook service, prijsstelling en ambiance wegen mee in de beoordeling. En niet alleen het restaurant is bekroond, ook topkok Mario Uva zelf viel onlangs in de prijzen toen hij de Mondo Italia Award uitgereikt kreeg. De uitreiking van deze award is een jaarlijkse traditie die bedoeld is als blijk van waardering voor Nederlanders en Italianen die de Italiaanse cultuur – in de breedste zin van het woord – in Nederland promoten.

Data en prijzen

Dit culinair hoogstaande 7-gangendiner is te boeken vanaf 2 personen voor slechts € 49,50 per persoon. Het diner kan genuttigd worden op woensdagavond om 19:00 uur of zondagmiddag om 13:00 uur tot en met 31 december 2013.

Reserveren

Je koopt een waardebon zonder datum, die je van ons krijgt per mail. Om een tafel te reserveren stuur je uiterlijk 31 oktober 2013 een mail met je voorkeur naar het restaurant. Reserveren is op basis van beschikbaarheid. Neem je waardebon mee naar het restaurant, dit is je bewijs van betaling!

Aanvullende informatie
 • Het arrangement is te boeken vanaf 2 personen
 • Je kunt voor maximaal 8 personen boeken
 • Administratiekosten zijn € 4,95 per boeking
 • Het diner is te reserveren t/m 31 oktober 2013
 • Het diner is te nuttigen t/m 31 december 2013 op woensdagavond om 19:00 uur of zondagmiddag om 13:00 uur
 • Reservering gaat op basis van beschikbaarheid
 • Gratis parkeergelegenheid
 • De aanbieding kan niet geannuleerd worden, wel kan de datum tot 24 uur van tevoren gewijzigd worden via het restaurant

Locatie

Restaurant MARIO ligt in het plaatsje Neck in Wormerland. Vanaf Amsterdam is het ongeveer 20 minuten rijden.

Adresgegevens Restaurant MARIO
Neck 15
1456 AA Wijdewormer (navigatieadres)