Helaas, deze aanbieding is verlopen :(

Bekijk de lopende aanbiedingen

Entreekaart Attractiepark Slagharen

Ga met de kids voordelig naar Attractiepark Slagharen! Ook geldig in alle vakanties!

Kom naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen! Achtbanen, zweefmolens, glijbanen, de wildwaterbaan en talloze leuke shows maken er een dag van om niet snel te vergeten. Profiteer van de enorme korting en bestel voor het hele gezin entreekaartjes. Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen!

Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Met meer dan 40 attracties, wervelende shows, live-acts en zwembaden is er veel te beleven in Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Ga bijvoorbeeld als een echte avonturier in een boomstam de wildwaterrivier op in de reusachtige wildwaterbaan, ga dansen met Randy & Rosie of voel de werking van de G-krachten in de Enterprise en de Thunder Loop.

Attractiepark Slagharen heeft sinds 2013 vier gloednieuwe attracties in Jules Verne Aventureland! Je kunt tevens genieten van nog 40 andere spannende attracties in Slagharen. Beleef het avontuur in Wild West Adventure, ga over de kop in de Flying Cloud, of zoek de hoogte op in Big Wheel. Of doe je het liever wat rustiger aan in de Monorail of wellicht in de Cable Car? In de weekenden, op feestdagen en in de vakanties beleef je veel plezier bij de wervelende theatershows en het unieke straattheater.

Entertainment

In Attractie- & Vakantiepark Slagharen is het de hele dag feest! Tussen de attracties door kun je genieten van de populaire Western Parade en het straattheater van de Main Street Music and Dance Company. Tijdens de vakanties is er nog meer spektakel. In de zomer is de feestelijke Mardi Gras parade en in de herfstvakantie toveren miljoenen lichtjes het park om tot een magische wereld vol muziek, dans en show.

Aanvullende informatie
  • De vouchers zijn te gebruiken van 5 april t/m 2 november 2014
  • De vouchers zijn niet te annuleren
  • Boekingskosten € 2,95 per boeking
  • Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen, voor hen hoef je dus ook geen voucher te kopen
  • Parkeren à €7,50 per auto

Locatie

Slagharen ligt in Overijssel, iets ten oosten van Zwolle en vlakbij de grens met Duitsland.

Adresgegevens Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen


Wie is TravelBird

De online reisorganisatie met dagelijks inspirerende aanbiedingen. Wij selecteren het beste aanbod en geven jou de ultieme reiservaring

Bel onze vakantieadviseurs op: 020-30 80 400
Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zondag van 10.00 tot 22.00 uur.