Helaas, deze aanbieding is verlopen :(

Bekijk de lopende aanbiedingen

Dierenpark De Oliemeulen

Een dag om nooit te vergeten: bezoek het 'vreemdste dierenpark van Nederland' nu voor een mooie prijs en inclusief koffie/thee of ranja!

Vliegende honden? Tweekoppige slangen? Loslopende stinkdieren? En dat in één dierentuin? Jazeker! Meer dan 150 verschillende diersoorten, een ontmoeting met een vogelspin of misschien wel een slang en al die enthousiaste verzorgers met de mooiste verhalen. Dat klinkt toch als het perfecte uitje? Trommel het hele gezin op, we gaan naar het oergezellige Tilburg voor een onvergetelijke dag tussen de dieren!

Een onvergetelijke dag beleef je in...

Dierenpark De Oliemeulen, het vreemdste dierenpark van Nederland. Hier kom je oog in oog te staan met meer dan 150 verschillende diersoorten en kun je echt álles verwachten; vliegende honden, kauwaapjes, loslopende stinkdieren en zelfs een tweekoppige wurgslang! Dit park geeft je niet alleen een kijkje in de dierenwereld, het is een ware belevenis. Dagelijks worden demonstraties gegeven waarbij enthousiaste verzorgers uitleg geven over 'hun' dieren.

Op de drukkere dagen kijk je je ogen uit bij de roofvogeldemonstraties en vind je dat nog niet genoeg, dan is er altijd nog de mogelijkheid om onder begeleiding een slang of zelfs een vogelspin aan te raken. Ben je niet zo'n held? Schattige, pluizige dieren vind je natuurlijk óók in het dierenpark!

Deze aanbieding is inclusief
 • Toegangsticket voor Dierenpark De Oliemeulen
 • Koffie/thee/ranja
Dierenpark De Oliemeulen

Het gebouw bestaat al meer dan 300 jaar, De Oliemeulen. In 1979 werd het volledig gerestaureerd en in 1987 opende Dierenpark Reptielenhuis De Oliemeulen hier haar deuren. Binnen vijf jaar werd het dierenbestand uitgebreid met andere dieren en al gauw vond de officiële opening plaats van het zoogdieren- en vogelpark van De Oliemeulen. Inmiddels leven hier meer dan 150 verschillende diersoorten die ieder een eigen verhaal vertellen, en hoe! In Dierenpark De Oliemeulen vind je één van de grootste collecties reptielen en amfibieën van Europa, maar ook veel roofvogels, papegaaien, wasberen, katachtigen, apen, vliegende honden en stinkdieren. Het dierenpark dient tevens als opvangcentrum voor exotische dieren, dus ook die kun je bewonderen!

Druk met de voorbereidingen van een verjaardagsfeestje? Staak deze meteen! Want zeg nu zelf... wat is nu spannender dan je verjaardag vieren met een slang om je nek óf met een vogelspin in je hand? Dat dachten wij ook! Bezoek het gezelligste dierenpark van Brabant en beleef een dag om nooit te vergeten!

Hoe werkt het?

Je koopt bij ons voor € 7,50 per persoon een waardebon waarop een unieke code staat en waarmee je 1 dag toegang hebt tot Dierenpark De Oliemeulen. Op de dag dat je het park wilt bezoeken, neem je de waardebon mee naar het park, deze zal hier worden ingenomen. De waardebon is geldig t/m 1 september 2014. Je krijgt per persoon een waardebon. Ga je met 5 personen? Neem dan allemaal apart een waardebon mee.

Aanvullende informatie
 • Het toegangsbewijs voor Dierenpark De Oliemeulen is geldig t/m 1 september 2014
 • LET OP: je dient je toegangsbewijs uitgeprint mee te nemen. Anders heb je geen toegang tot Dierenpark De Oliemeulen
 • Reserveren is niet noodzakelijk
 • Dierenpark De Oliemeulen is dagelijks geopend tussen 10.00 en 18.00 uur
 • Boekingskosten € 0,95 p.p.
 • Maximaal 10 personen per boeking
 • Kinderen t/m 2 jaar krijgen gratis toegang tot het dierenpark. Voor hen hoef je ook niet bij te boeken
 • Dierenpark De Oliemeulen is rolstoeltoegankelijk. De bovenverdieping is echter niet toegankelijk, omdat er geen lift aanwezig is
 • Parkeren kan gratis bij het park
 • De waardebonnen zijn niet te annuleren

Locatie

Dierenpark De Oliemeulen is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken en bestaat uit een reptielenhuis (in een oude boerderij) met een ingerichte tuin als dierenpark met diverse zoogdieren en vogels.

Adresgegevens Dierenpark De Oliemeulen
Reitse Hoevenstraat 30
5042 EH Tilburg